ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Стоматологични кабинети доктор Теодора Таргова
доктор Теодора Таргова
доктор Теодора Таргова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Стоматологични кабинети
населено място: град Варна / Район Младост
Адрес: бул. Република, МК-с Младост, ет. 2 каб. 210
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Теодора Таргова - Стоматологичен кабинет във Варна, кв Младост

Д-р Теодора Таргова е специалист по дентална медицина във Варна. Стоматологът предлага лечение на кариеси, поставя мостове, коронки и премахва зъбен камък.

Доктор Теодора Таргова е лекар, специалист по дентална медицина, извършващ профилактика и лечение на кариеси, премахва зъбен камък, поставя мостове, корони и протези.

Лечение на кариес от Доктор Теодора Таргова

Доктор Теодора Таргова разполага със собствен стоматологичен кабинет в град Варна и извършва лечение на зъбен кариес. Специалистът стоматолог разполага със съвременна медицинска – стоматологична апаратура и богат професионален опит за качествено отстраняване на зъбни кариеси. Лечението на кариес се извършва, чрез поставяне на пломба. При лечението на кариес, стоматологът използва съвременни материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват формата и цветът естествените зъби. Причините за възникване на кариеси най-често са:

  • Зъбната плака и нейните микроорганизми
  • Въглехидратите в храната, от които микробите произвеждат киселини
  • Резистентност на зъбите спрямо киселинното въздействие

Премахване на зъбен камък от Доктор Теодора Таргова

Като специалист по дентална медицина, стоматологът Доктор Теодора Таргова разполага, модерна медицинска техника за дълготрайно премахване на зъбен камък и предпазване от неговата повторна поява. Зъбният камък често причинява бактерии от хранителни остатъци и органични клетки, които в контакт с венците причиняват както гингивит и пародонтит. Симптомите на тези заболявания са подуване, кървене на венците и лош дъх. Доктор Таргова препоръчва да потърсите помощ от стоматолог при наличие на тези симптоми, за да получите навременна стоматологична помощ и премахване на зъбния камък преди да се появят по-сериозни заболявания.

Поставяне на зъбни коронки и мостове от Доктор Теодора Таргова

В своя стоматологичен кабинет в град Варна, Доктор Теодора Таргова извършва поставяне на зъбни коронки, мостове и протези. Стоматологът използва за целта единствено вносни импланти (швейцарски и американски) с доказано високо качество. Апаратурата в кабинета на специалистът спомага за качествената изработка и точното поставяне на зъбните коронки, мостове и протези.

Избелване на зъби от Доктор Теодора Таргова

Доктор Теодора Таргова предлага в своя кабинет избелване на зъби. Това е козметична процедура, която има за цял да направи Вашата усмивката сияйна, красива и бяла. Избелването може да се осъществи, както в зъболекарски кабинет, така и в домашни условия. Разликата в двата вида е продължителността на процедурата. И двете процедури са безвредни и безболезнени, като нежелана реакция е появата на чувствителност на зъбите към топло и студено.

Стоматологичен кабинет Доктор Теодора Таргова

В стоматологичният кабинет на специалистът по дентална медицина, Доктор Теодора Таргова, пациентите получават лечение с модерни и висококачествени вносни материали и консумативи и гаранция за извършените дентални услуги. Денталните услуги предлагани в кабинета на стоматологът са с изключително високо качество, без болка и на достъпни цени. 

Ключови думи:
лечение кариес Варна Младост, стоматологичен кабинет Варна Младост, избелване зъби Варна Младост, премахване зъбен камък Варна, Стоматологичен кабинет Младост Варна, Зъболекар Варна Младост, профилактика кариеси Варна, лечение кариеси Варна, поставяне корони Варна, поставяне мостове Варна, поставяне протези Варна, дентална козметология Варна, професионално избелване зъби Варна, комплексно лечение венци Варна, екстракция зъби Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 15169 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории