ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Татяна Сотирова
Доктор Татяна Сотирова
Доктор Татяна Сотирова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Русе / Център
Адрес: ул. Борисова 51
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Татяна Сотирова - Общопрактикуващ лекар в град Русе

Д-р Татяна Сотирова е общопрактикуващ лекар в Русе. Лекарят извършва профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Общопрактикуващ личен лекар Татяна Сотирова

Доктор Татяна Сотирова е общопрактикуващ личен лекар в град Русе. Като семеен лекар извършва: диагностично-лечебна дейност, поставяне на ваксини и имунизации, насочване за хоспитализация, профилактични прегледи на деца и възрастни и издава медицински удостоверения. Основната цел на Доктор Сотирова е да осигури висококвалифицирана, своевременна и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

Имунизации и ваксинации от Доктор Татяна Сотирова Русе

Доктор Татяна Сотирова разполага с медицински кабинет в град Русе. Като семеен лекар поставя имунизации и задължителни или препоръчителни ваксини. Лекарят поставя ваксини против: хепатит В, тетанус, туберкулоза, морбили, паротит, рубеола, манту, както и противогрипни ваксини. Общопрактикуващият лекар извършва консултации за своите пациенти, относно поставяне на имунизации и ваксини по желание.

Профилактични прегледи от Доктор Татяна Сотирова Русе

Доктор Татяна Сотирова е личен лекар в град Русе. Тя разполага с медицински кабинет за извършване на клинични и профилактични прегледи на пациенти. Като общопрактикуващ семеен лекар, измерва остротата на зрението, кръвното налягане и извършва оценка на психичното и физическо здраве. Доктор Сотирова има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Лекарят извършва наблюдение на пациенти с хронични заболявания. Доктор Татяна Сотирова е внимателен лекар с дългогодишен практически опит, който установява точно проблемите на своите пациентите.

Лечение на пациенти от Доктор Татяна Сотирова Русе

Доктор Татяна Сотирова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Русе. В него личният лекар извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания. Медицинският кабинет на общопрактикуващият семеен лекар е оборудван с модерна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Доктор Сотирова и апаратурата, с която е оборудван кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Татяна Сотирова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

Ключови думи:
доктор Татяна Сотирова, доктор Татяна Сотирова Русе, общопрактикуващи лекари Русе, общопрактикуващ лекар Русе, семеен лекар Русе, личен лекар GP Русе, личен лекар кабинет Русе, диагностика и лечение на пациенти Русе, излседвания пациенти Русе, профилактични прегледи лекар Русе, клинични прегледи пациенти Русе, насочване за хоспитализация лекар Русе, домашни посещения лекар Русе, издаване на медицински удостоверения Русе, имунизации лекар Русе, ваксини лекар Русе, семейно планиране лекар Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7016 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории