ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Ендокринолог доктор Татяна Коцелова
доктор Татяна Коцелова
доктор Татяна Коцелова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Ендокринолог
населено място: град Благоевград / Баларбаши
Адрес: ул. 3-ти март 42 ,
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ПРИЕМ КАРТА

доктор Татяна Коцелова - Специалист ендокринолог в Благоевград

Д-р Татяна Коцелова е специалист ендокринолог в град Благоевград. Лекарят извършва лечение на остеопороза, възли на щитовидната жлеза и други заболявания, засягащи ендокринната система.

Доктор Татяна Коцелова е специалист ендокринолог, практикуващ на територията на град Благоевград. Лекарят извършва диагностика и лечение на пациенти с болести на обмяната на веществата. Специалистът извършва лечения на остеопороза, възли на щитовидната жлеза и други заболявания, засягащи ендокринната система.

Ендокринологията е дял от вътрешната медицина, която изучава и лекува заболяванията на жлезите с вътрешна секреция. Такива жлези са: паращитовидни и щитовидни, тестисите и яйчниците, надбъбречните, панкреаса и хипофизата. Всички тези жлези, произвеждат хормони, въздействащи върху различните системи и органи.

Лечение на възли на щитовидната жлеза от доктор Татяна Коцелова

Възлите на щитовидната жлеза се лекуват, медикаментозно или оперативно. Причина за образуването на възли не е известна, но има фактори, които повишават рисковете от тяхната поява.Пациентите, страдащи от заболявания на щитовидната жлеза са с по-висока склонност към сформиране на възли, с увеличаването на възрастта проява нараства, жените са по-склонни към развитие на възли и също може и наследствено.

Лечение на остеопороза от доктор Татяна Коцелова

Остеопорозата е състояние при което костите са чупливи и слаби. Намалената здравина на костите се дължи на ниското ниво на фосфор, калций и други минерали. Остеопорозата може да се дължи на употреба на високи дози лекарства или да придружава заболявания на жлезите с вътрешна секреция. Лечението се състои от прием на хормони – прогестерон и естроген, обикновено през устата.

Ендокринологичен кабинет доктор Татяна Коцелова

В ендокринологичният кабинет на доктор Татяна Коцелова се извършва: ехография на жлезите с вътрешна секреция, широка гама от хормонални изследвания, електронна периметрия, компютърна томография и измерване плътността на костите.

Ключови думи:
лечение възли щитовидната жлеза Благоевград, лечение остеопороза Благоевград, Ендокринологичен кабинет Благоевград, доктор Татяна Коцелова Благоевград, лекар специалист ендокринолог Гоце Делчев, прегледи ендокринолог Гоце Делчев, лечение заболявания ендокринна система Благоевград, лечение заболявания ендокринна система Гоце Делчев, кабинет ендокринология Благоевград,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12912 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории