ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Светлана Гюрова
Доктор Светлана Гюрова
Доктор Светлана Гюрова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град София / Люлин 3
Адрес: бл. 308, вх. Б, ап. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ Стоматологичен кабинет НЗОК КАРТА

Доктор Светлана Гюрова - Лекар стоматолог в град София, Люлин

Доктор Светлана Гюрова е лекар стоматолог в София, Люлин. Извършва профилактични прегледи, лечение на кариеси, пулпит, пародонтоза, естетична стоматология

Лекар стоматолог Доктор Светлана Гюрова в град София, Люлин

Доктор Светлана Гюрова е лекар стоматолог, практикуващ в град София, квартал Люлин. Разполага със съвременно оборудван стоматологичен кабинет, в който извършва:

  • профилактични стоматологични прегледи
  • лечение на кариеси
  • лечение на пулпит
  • лечение на пародонтоза
  • лечение на зъбно-челюстни деформации
  • поставяне на коронки и зъбни мостове
  • естетична стоматология – поставяне на фасети, избелване на зъби, обтурации

Доктор Гюрова е стоматолог с дългогодишен опит в областта на денталната медицина. В работата си тя използва само висококачествени материали и медикаменти, съвременни и иновативни методи на лечение. Ако имате нужда от стоматологична помощ не се колебайте да потърсите услугите на Доктор Светлана Гюрова. 

Профилактични прегледи от Доктор Светлана Гюрова в град София, Люлин

Доктор Светлана Гюрова извършва профилактични прегледи в кабинета си в град София, Люлин 3. Те са от първостепенна важност при лечението на всички стоматологични заболявания, тъй като биват установени в ранен стадий. По този начин се избягват усложненията и прибягването до отстраняване на зъби.

По време на профилактичните прегледи може да се консултирате с Доктор Светлана Гюрова и относно подходящите за Вас медикаменти за поддържане на устната Ви хигиена.

Лечение на кариеси от Доктор Светлана Гюрова в град София, Люлин

Доктор Светлана Гюрова извършва лечение на кариеси в стоматологичния си кабинет в гр. София, Люлин 3. Кариесът е една от най-честите причини да потърсим стоматологична помощ. За неговото лечение се извършва почистване на засегнатата част от зъба, поставяне на медикаменти (при необходимост) и поставяне на пломба.

В своята работа Доктор Светлана Гюрова използва само висококачествени материали и лекарствени средства. Това гарантира ефикасното лечение на стоматологичните заболявания.

Естетична стоматология от Доктор Светлана Гюрова в град София, Люлин

Доктор Светлана Гюрова е специалист и в областта на естетичната стоматология. Тя предлага на своите пациенти поставяне на фасети, избелване на зъби и обтурации.

Фасетите представляват порцеланови люспи с дебелина 0.3 - 0.5 мм. Използват се за корекция на усмивката с дълготраен резултат. Може да използвате фасети за корекция на разстояния между зъбите, оцветявания, от естетична гледна точка.

Доктор Гюрова предлага на своите пациенти професионално избелване на зъбите и консултации за избор на метод и продукти за избелване в домашни условия.

В своя стоматологичен кабинет лекарят извършва и обтурации. Това е метод, който е част както от естетичната стоматология, така и от лечението на кариеси. Представлява запълване на кухини и канали след поставяне на пломба или за постигане на красива усмивка.

Ключови думи:
лекар стоматолог София Люлин, зъболекар София Люлин, стоматологични прегледи София Люлин, профилактични стоматологични прегледи София Люлин, лечение кариеси София Люлин, естетична стоматология София Люлин, лечение пародонтоза София Люлин, лечение пулпит София, svetlana giurova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10619 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории