ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Силвия Лазарова
Доктор Силвия Лазарова
Доктор Силвия Лазарова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Кюстендил / Широк център
Адрес: ул. Цар Симеон I № 28, Каб. 18
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧИ УСЛУГИ КАРТА

Доктор Силвия Лазарова - Лекар стоматолог в град Кюстендил

Д-р Силвия Лазарова е лекар стоматолог, предлагащ стоматологични прегледи, лечение на кариес, избелване на зъби и естетична дентална медицина. Стоматологичният кабинет се намира в град Кюстендил.

Стоматолог в град Кюстендил, Доктор Силвия Лазарова

Доктор Силвия Лазарова - Лекар стоматолог в град КюстендилДоктор Силвия Лазарова е лекар, специалист стоматолог в град Кюстендил. Предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Извършва и други дентални услуги като:

  • детска и обща дентална медицина
  • ендодонтия
  • пародонтология
  • премахване на зъбен камък
  • поставяне на зъбни импланти

Стоматологични прегледи от Доктор Силвия Лазарова в град Кюстендил

Доктор Силвия Лазарова извършва стоматологични прегледи, като изследва здравето на Вашите зъби и венци. Стоматологичният преглед представлява преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Редовните прегледи са от изключително важно значение, за поддържането на отлично дентално здраве. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на заболявания на зъбите и венците.

Лечение на кариес от Доктор Силвия Лазарова в град Кюстендил

Кариесът е инфекциозно заболяване, водещо до разрушаване на зъбите в устната кухина. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап се появява болка и дразнения. Лечението на кариеси се извършва с помощта на пломба от съвременни материали, които позволяват направата на пълни възстановявания, наподобяващи цветът и формата на естествените зъби.

Естетична дентална медицина от Доктор Силвия Лазарова в град Кюстендил

Доктор Силвия Лазарова предлага за своите пациенти естетичната стоматология. Този вид стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. В стоматологичният кабинета на Доктор Силвия Лазарова се предлагат варианти за сияйна усмивка, чрез поставяне на: коронки, мостове, фасети и отстраняване на зъбен камък. Доктор Силвия Лазарова ще Ви помогне да възвърнете увереността си и самочувствието при общуване, както и ще ви възвърне свободата да се усмихвате свободно.

Избелване на зъби от Доктор Силвия Лазарова, Кюстендил

Доктор Силвия Лазарова извършва избелване на зъби. Това е неинвазивна и безболезнена процедура с отличен естетичен ефект. Избелването на зъбите води до изсветляване на твърдите зъбни тъкани, чрез използване на химични средства. Избелването на зъбите се извършва, чрез няколко процедури до достигане на желания ефект. За целта се използва избелващ гел, поставен в пулпната кухина, който се оставя да действа няколко дни.

Стоматологичен кабинет Доктор Силвия Лазарова в град Кюстендил

Доктор Силвия Лазарова разполага със стоматологичен в град Кюстендил, който е оборудван със съвременна дентална апаратура, която позволява прилагането на съвременни методи в лечението на заболявания на зъбите и венците. В своята практика, Доктор Силвия Лазарова използва само качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

Ключови думи:
Доктор Силвия Лазарова, Доктор Силвия Лазарова Кюстендил, лечение кариес Кюстендил, пълно стоматологично обслужване Кюстендил, поставяне мостове Кюстендил, зъболечение стоматолог Кюстендил
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6136 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории