ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Медицински кабинети Доктор Силвия Балтиева
Доктор Силвия Балтиева
Доктор Силвия Балтиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Медицина и здравеопазване / Медицински кабинети
населено място: град Варна / Владислав Варненчик
Адрес: бул. Константин и Фружин, ДКЦ III, Ет.1, Каб.128
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ДИСПАНСЕРИЗАЦИЯ КАРТА

Доктор Силвия Балтиева - Общопрактикуващ лекар и специалист педиатър Варна

Д-р Силвия Балтиева е общопрактикуващ лекар и специалист по детски болести в град Варна. Лекарят извършва профилактични прегледи и лечени на пациенти.

Доктор Силвия Балтиева е общопрактикуващ семеен лекар и специалист по детски болести в град Варна. Като личен лекар извършва клинични и профилактични прегледи, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Общопрактикуващ личен и семеен лекар Силвия Балтиева Варна

Доктор Силвия Балтиева работи като общопрактикуващ лекар на територията на град Варна. Лекарят има богат професионален опит в областта на медицината и работата с пациенти. Доктор Балтиева практикува като личен и семеен лекар в град Варна. Извършва клинични и профилактични прегледи, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Специалист детски болести Доктор Силвия Балтиева Варна

Доктор Силвия Балтиева е специалист по детски болести в град Варна. Предлага широк спектър от педиатрични услуги като: детски прегледи, задължителни и препоръчителни имунизации, наблюдение на новородени и кърмачета. Доктор Балтиева извършва лечение на заболявания при деца и възрастни, наблюдение на нервното, следене на психичното и физическо развитие на децата. Доктор Силвия Балтиева е изцяло отдаден на професията си и подхожда индивидуално към проблемите на своите малки пациенти.

Лечени на детски болести от Доктор Силвия Балтиева Варна

Като специалист по детски болести Доктор Силвия Балтиева се занимава с диагностика и лечение на детски заболявания. Лекарят извършва лечение на остри и хронични заболявания при децата, поставя задължителни и препоръчителни имунизации. В своята работа, Доктор Балтиева следи развитието на децата, като проследява емоционални и психични нарушения,  както и нарушения в зрението, храненето и затлъстяването.

Профилактични прегледи от Доктор Силвия Балтиева Варна

Общопрактикуващ личен лекар Силвия Балтиева предлага на своите пациенти профилактични прегледи. Лекарят извършва диагностика на заболявания и консултации относно здравословното състояние на своите пациенти.

Доктор Силвия Балтиева извършва широк спектър от медицински услуги като: профилактични прегледи, диагностика на заболявания, имунизации, задължителни и препоръчителни ваксинации, следене на нервното и физическото развитие при деца и възрастни, провежда детска проследяваща профилактика. Общопрактикуващ лекар Силвия Балтиева проявява индивидуален подход към  пациентите си и подхожда професионално към техните проблеми.

Ключови думи:
общопрактикуващ лекар Варна, специалист детски болести Варна, лечение детски болести Варна, специалист педиатрия Варна, клинични прегледи Варна, лекар консултации Варна, наблюдение новородени Варна, преглед кърмачета Варна, имунизации Варна, педиатър Варна, хомеопатично лечение Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 9540 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории