ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Акушер-гинеколог доктор Румяна Христова
доктор Румяна Христова
доктор Румяна Христова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Акушер-гинеколог
населено място: град София / Редута
Адрес: ул. Калиманци, бл.102
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

доктор РУМЯНА ХРИСТОВА - Специалист акушер-гинеколог в София, Редута

Доктор Румяна Христова практикува като специалист акушер-гинеколог в София. Тя е началник на АГ клиниката към Болница Лозенец-София. Извършва гинекологични прегледи, наблюдение на бременност, лечение на гинекологични заболявания и ехографска диагностика.

Специалист акушер-гинеколог доктор Румяна Христова в София

Доктор Румяна Христова практикува като специалист акушер-гинеколог в град София. Лекарят има богат дългогодишен опит в областта на акушерството и гинекологията. Доктор Христова ще Ви даде професионален съвет и консултация как да се погрижите за Вашето здраве при появата на гинекологични проблеми.

Специалист акушер-гинеколог доктор Румяна Христова е началник на АГ клиниката към Болница Лозенец-София. АГ клиниката е оборудвана с иновативна техника и апаратура на световни производители. Тук ще получите качествено обслужване и професионално лечение.

Гинекологични прегледи доктор Румяна Христова в София

Доктор Румяна Христова предлага на своите пациенти гинекологични прегледи. Гинекологичните прегледи при жените са изключително важна част от тяхната здравна профилактика. Доктор Христова препоръчва веднъж годишно да се прави профилактичен гинекологичен преглед.

Наблюдение бременност от доктор Румяна Христова в София

Специалист акушер-гинеколог доктор Румяна Христова предлага на своите пациенти наблюдение на бременност. По време на бременността се наблюдават най-различни отклонения от нормалното й протичане.

Бременността трябва да бъде следена периодично от акушер-гинеколог, който отблизо да наблюдава за нейното нормално протичане. Гинекологът трябва да профилактира евентуално настъпили промени и да се грижи както за здравето на майката, така и на плода.

Доктор Румяна Христова ще ви обясни какво е необходимо да правите при започване на бременност и ще ви консултира относно гинекологичен преглед, необходимо изследване и профилактика.

Лечение гинекологични заболявания от доктор Румяна Христова в София

Акушер-гинеколог доктор Румяна Христова извършва профилактика и лечение на гинекологични заболявания и проблеми. Може да се доверите на доктор Христова при възникване на гинекологични проблеми като: болести предавани по полов път, менструални разстройства, миоми, кисти и инфекции.

Акушер-гинекологът ще ви даде професионален съвет, как да се грижете за вашето здраве и какво е необходимо да направите при възникване на дадено гинекологично заболяване.

Ключови думи:
акушер гинеколог София, гинекологични прегледи София, наблюдение бременност София, лечение гинекологични заболявания София, ехографска диагностика София, началник АГ клиниката Лозенец
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 15517 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории