ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Педиатър доктор Румяна Георгиева
доктор Румяна Георгиева
доктор Румяна Георгиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Педиатър
населено място: Бургас - област / Община Царево
Адрес: гр. Царево ул. Милин камък 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТИ НЗОК КАРТА

доктор Румяна Георгиева - Специалист педиатър в Царево, Бургас, Китен

Доктор Румяна Георгиева е специалист педиатър, практикуващ в Царево, Бургас и Китен. Лекарят извършва прегледи, детска консултация и лечение на деца.

Доктор Румяна Георгиева е специалист педиатър, извършващ прегледи, детска консултация и лечение на деца в градовете Китен, Бургас и Царево.

Педиатър доктор Румяна Георгиева в Китен, Бургас и Царево

Като специалист педиатър, доктор Румяна Георгиева се занимава с проследяването на нервно-психическото и физическото развитие на децата, диагностика и лечение на заболявания при тях. Детските заболявания се отличават от тези при възрастните хора, затова се изисква професионално лечение и добро познаване на педиатрия.

Лечение на деца от доктор Румяна Георгиева в Китен, Бургас и Царево

Доктор Румяна Георгиева е педиатър, изцяло отдаден на своята работа. При лечението на деца, тя персонално и индивидуално се грижи за здравето на всеки отделен пациент. Доктор Георгиева е уверена в това, че в България има много добри педиатри и Вие, пациентите имащи нужда от нашата помощ, може да им се доверите и да разчитате на тях. Липсата на информация за отглеждане на дете, води до излишни страхове и кара родителите да се чувстват безпомощни.

Детска консултация от доктор Румяна Георгиева в Китен, Бургас и Царево

Доктор Румяна Георгиева провежда детска консултация в лекарските си кабинети в градовете Китен, Царево и Бургас. Част от детската консултация включва: проследяване правилното хранене на детето, проследяване на нервно-психическото и физическото развитие на детето, профилактика на анемия, хипотрофия, затлъстяване и рахит. Доктор Георгиева извършва препоръчителни и задължителни имунизации и назначава различни изследвания.

Основна цел на доктор Георгиева е да предложи качествена грижа с индивидуално отношение към всяко дете и максимално удобство и комфорт за малките пациенти. Нейният съвет като педиатър е да дарявате децата си с любов, при всяка възможност да играете и говорите с тях, бъдете техни верни приятели и да не ги пренебрегвате заради други задължения.

Ключови думи:
Специалист педиатър Царево, Лечение деца Царево, Детска консултация Царево, педиатри област Бургас, детски педиатри Царево, педиатър Китен, детски прегледи Китен, детски лекар Китен, детски лекар Бургас, хомеопатия Бургас
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9237 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории