ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP доктор Росица Гецова
доктор Росица Гецова
доктор Росица Гецова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Русе / Възраждане
Адрес: ул. Независимост № 2, ДКЦ 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Росица Гецова - Личен лекар GP в град Русе

Доктор Росица Гецова е личен лекар GP с дългогодишен опит. Специалистът извършва: прегледи, диагностика и лечение в медицинският се кабинет в град Русе.

Доктор Росица Великова Гецова е общопрактикуващ лекар, практикуващ в град Русе. Като личен лекар, специалистът извършва: профилактични и клинични прегледи, консултации, диагностика и лечение на деца и възрастни.

Общопрактикуващ лекар доктор Росица Гецова

Като общопрактикуващ лекар, доктор Гецова, извършва прегледни и лечение в медицинският си кабинет или при нужда в дома на пациента. Доктор Гецова извършва грижи и наблюдение на пациентите с хронични заболявания, наблюдение на новородени и кърмачета. В медицинският кабинет, специалистът извършва ваксинации, имунизации, измерване на ръст и тегло и други медицински услуги.

Личен лекар доктор Росица Гецова

Доктор Росица Гецова е личен лекар, имащ право да издава болнични листове, удостоверения и медицински експертизи. Като личен лекар, доктор Гецова ще Ви съдейства при подготовката на документи за представяне пред ТЕЛК и ще Ви насочи за медицинска експертиза към ЛКК.

Медицински кабинет доктор Росица Гецова

Медицинският кабинет на доктор Гецова се намира в град Русе, ДКЦ 1. Той е оборудван с модерна диагностична и терапевтична апаратура. Дългогодишният опит на специалиста и оборудването с което разполага, са гаранция за качеството на медицинските услуги. Медицинският кабинет, отговаря на всички хигиенни изисквания за диагностика и диагностика на най-съвременно ниво.

Доктор Росица Гецова е добър и внимателен лекар, с богат опит като общопрактикуващ лекар. С качествата си и старанието като личен лекар, пациентите на доктор Гацова са доволни от извършаните от нея медицински услуги.

Ключови думи:
доктор Росица Гецова, личен лекар GP Русе, общопрактикуващ лекар Русе, лекар специалист обща медицина Русе, изследвания пациенти Русе, имунизации Русе, ваксини деца Русе, издаване на направления за специалисти Русе, личен лекар кабинет Русе, семеен лекар Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8227 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории