ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Росица Бодурова
Доктор Росица Бодурова
Доктор Росица Бодурова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Смолян - област / Община Рудозем
Адрес: гр. Рудозем, ул. Атанас Буров № 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТИ НЗОК КАРТА

Доктор Росица Бодурова - Стоматолог в Рудозем и Мадан

Доктор Росица Бодурова е лекар стоматолог, извършващ избелване на зъби, почистване на зъбен камък, поставяне на зъбни коронки и мостове. Кабинетите на доктор Бодурова се намират в Мадан и Рудозем.

Доктор Росица Бодурова – лекар стоматолог в Рудозем и Мадан

Доктор Росица Бодурова е стоматолог, практикуващ в градовете Рудозем и Мадан, област Смолян. Като лекар стоматолог, доктор Бодурова извършва широк спектър от стоматологични услуги. Тя предлага на своите пациенти:

  • стоматологични прегледи
  • лечение на кариеси
  • избелване на зъби
  • почистване на зъбен камък
  • поставяне на зъбни коронки и мостове

Доктор Бодурова използва съвременни методи и технологии за зъболечение без болка. Стоматологът работи само с качествени материали и е изключително внимателна със своите пациенти.

Избелване на зъби от доктор Бодурова в град Рудозем

Доктор Росица Бодурова - Стоматолог в Рудозем и МаданДоктор Бодурова предлага избелване на зъби в стоматологичните си кабинет в Рудозем и Мадан. Зъбите на всеки пациент се оцветяват от консумирането на различни напитки и храни. Избелването е козметична процедура, която има за цел да направи Вашата усмивка привлекателна и бяла. Продължителността на процедурата е около час.

Почистване на зъбен камък от доктор Росица Бодурова в Мадан

Като стоматолог с дългогодишен опит, доктор Бодурова извършва почистване на зъбен камък. С помощта на ултразвуков апарат се премахва подвенечния и надвенечния зъбен камък. Почистването, става с едно посещение в зъболекарският кабинет и обикновено е безболезнено.

Поставяне на зъбни коронки и мостове в Мадан и Рудозем

Стоматолог Бодурова предлага поставяне на зъбни коронки и мостове. Това са 2 класически начина за възстановяване на липсващи или разрушени зъби. Мостовете са сбор от средно тяло и коронки, което замества липсващ зъб, а коронките се използват за възстановяване целостта на зъба. Изработката на коронките става за около 5-15 дни, като това зависи от технологията, конструкцията и материала, от които се изработва. Поставянето се осъществява с едно посещение на стоматологичния кабинет.

Стоматологичен кабиет в Мадан и Добурова

Доктор Добурова разполага с два стоматологични кабинета. Те са разположени на ул. Атанас Буров 1 в град Рудозем и на ул. Перелик 9 в Мадан. Кабинети са оборудвани със съвременна техника и качествени дентални материали материали. Стоматолог Бодурова предлага на своите пациенти пълно дентално обслужване.

Ключови думи:
доктор Росица Бодурова, лекар стоматолог Мадан, лекар стоматолог Рудозем, избелване зъби Мадан, избелване зъби Рудозем, почистване зъбен камък Мадан, почистване зъбен камък Мадан, поставяне зъбни коронки Мадан, поставяне зъбни мостове Мадан, поставяне зъбни коронки Рудозем, поставяне зъбни мостове Рудозем, стоматолог НЗОК Мадан, стоматолог НЗОК Рудозем, стоматологичен кабинет Рудозем, стоматологичен кабинет Мадан, Doktor Rosica Bodurova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5072 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории