ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Радомир Георгиев
Доктор Радомир Георгиев
Доктор Радомир Георгиев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Сливен - област / Община Нова Загора
Адрес: град Нова Загора, ул. Проф. Минко Балкански № 49, Вх. А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЕН КАБИНЕТ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Доктор Радомир Георгиев - Стоматолог в град Нова Загора

Доктор Радомир Георгиев е лекар стоматолог специалист по поливалентна стоматология в Нова Загора. Извършва естетична стоматология, парадонтология, лечение на кариеси.

Доктор Радомир Георгиев e специалист стоматолог в Нова Загора. Практикува поливалентна стоматология. Извършва лечение на кариес, естетична стоматология, пародонтология, поставяне на зъбни коронки, мостове и протези.

Стоматолог доктор Радомир Георгиев

Доктор Радомир Георгиев практикува като специалист стоматолог в град Нова Загора. Зъболекарят има богат професионален опит в областта на стоматологията. Стоматологът разполага с модерно оборудван стоматологичен кабинет в град Нова Загора. Кабинетът разполага със съвременна техника и инструменти, спомагащи за безболезнено лечение на заболявания на зъбите.

Поливалентна стоматология от Доктор Радомир Георгиев

Доктор Радомир Георгиев практикува поливалентна стоматология и предлага на своите пациенти широк спектър от стоматологични услуги. В стоматологичният кабинет на зъболекаря се извършват следните услуги:

  • лечение на кариеси и техните усложнения
  • премахване на зъбен камък
  • избелване на зъби
  • възстановяване на зъби
  • поставяне на коронки, мостове и зъбни протези

Доктор Радомир Георгиев използва в своята работа само качествени и изпитани материали на водещи в бранша марки. Зъболекарят ще ви даде качествен съвет относно поддържането на Вашите зъби в добро здраве или начините на лечение при откриване на проблем в областта на зъбите и венците.

Лечение на кариеси от Доктор Радомир Георгиев в град Нова Загора

Доктор Радомир Георгиев извършва лечение на кариеси с помощта на пломба, като по-този начин кариесът се премахва механично. Кариес е инфекциозно заболяване, водещо до разрушаване на зъба. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап болка при химични или физични дразнения. В кабинета на Доктор Георгиев ще получите лечение на кариеси с анестезия и без болка, кървене, неприятен звук.

Естетична стоматология от Доктор Радомир Георгиев в град Нова Загора

Естетичната стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. Естетичната стоматология от Доктор Радомир Георгиев предлага варианти за сияйна усмивка, чрез поставяне на: коронки, мостове, фасети, избелване и други услуги. Стоматологът ще Ви помогне да си възвърнете увереността и самочувствието при общуване и ще ви върне свободата да се усмихване.

Парадонтология от Доктор Радомир Георгиев в град Нова Загора

Парадонтология се занимава с лечение на заболявания на венците. Парадонтитът е възпалителен процес на зъбо-държащия апарат. Това е инфекциозно заболяване, което води до увреждане на венеца и костта около корена на зъба. Парадонтитът изисква комплексно лечение и професионален подход. Доктор Радомир Гепргиев използва умения и знания от различните раздели в стоматологията (ортопедия, парадонтология, ортодонтия и имплантология). Стоматологът съставя план за лечение след редица допълнителни изследвания като: измерване дълбочината на пародонталните джобове, рентгенологични изследвания и други.

 

Ключови думи:
Доктор Радомир Георгиев, лекар стоматолог Нова Загора, зъболекар Нова Загора, естетична стоматология Нова Загора, кореново лечение на зъби Нова Загора, парадонтология Нова Загора, стоматологични услуги Нова Загора, стоматологичен кабинет Нова Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8088 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории