ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP доктор Петя Стефанова
доктор Петя Стефанова
доктор Петя Стефанова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Русе / Дружба 3
Адрес: блок 10 , вход 4 , етаж 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ МЕДИЦИНСКИ УСЛУГИ КАРТА

доктор Петя Димова Стефанова - Специалист по вътрешни болести град Русе

Петя Стефанова е семеен лекар GP и е специалист по вътрешни болести извършва профилактични прегледи, диагностика и лечение на пациенти. Лекарският кабинет на Д-р Стефанова се намира в град Русе.

Доктор Петя Стефанова е специалист по обща медицина и практикува като семеен лекар GP в град Русе. В лекарският си кабинет, доктор Стефанова извършва профилактични прегледи и лечение на деца и възрастни.

Специалист по вътрешни болести доктор Петя Стефанова

Като специалист по вътрешни болести, доктор Стефанова извършва профилактични прегледи, поставя диагноза и на база резултатите, ако е необходимо назначава терапия. Специалистът, диагностицира и лекува заболявания на: белите дробове, стомашно чревният тракт, сърцето, пикочо-половата система.

Семеен лекар GP Петя Стефанова

Петя Стефанова практикува като семеен лекар на територията на град Русе. Като GP тя извършва: клинични и профилактични прегледи, детски консултации, ваксинации и имунизации, лечение на различни заболявания, подготовка на документи за ТЕЛК, издаване на направление за специалист, издаване на болнични листове и медицински удостоверения.

Профилактични прегледи доктор Петя Стефанова

В лекарският си кабинет, доктор Петя Стефанова извършва профилактични прегледи.  Ранното откриване на дадено заболяване, предотвратява развитие му, по- лесно се лекува и спестява време и средства. Затова е много важно за пациентите, редовно да си правят профилактичен преглед. Доктор Стефанова разполага с лекарски кабинет за извършване на профилактични прегледи за своите пациенти.

Лекарски кабинет доктор Петя Стефанова

Лекарският кабинет на доктор Стефанова е оборудван с необходимите приспособления, апаратура и инструменти за извършването на медицински прегледи и лечения. Модерната апаратура и професионалният опит на специалиста, допринасят за правилното диагностициране и назначаването на необходимото лечение. При поява на здравословен проблем, не се колебайте да потърсите доктор за преглед, консултация или лечение.

Индивидуален подход, професионално и компетентно обслужване към всеки пациент на база всеотдайност и дългогодишния опит.

Ключови думи:
Специалист по вътрешни болести град Русе, специалист обща медицина Русе, семеен лекар Русе, профилактични прегледи Русе, лекарски кабинет Русе, доктор Петя Стефанова Русе, лекар специалист обща медицина Русе, специалист вътрешни болести Русе, общопрактикуващ лекар Русе, семеен лекар кабинет Русе, личен лекар кабинет Русе, личен лекар GP Русе, клинични прегледи Русе, семейно планиране Русе
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8029 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории