ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Пепа Божидарова
Доктор Пепа Божидарова
Доктор Пепа Божидарова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Сливен / Широк Център
Адрес: бул. Христо Ботев № 2А, ДКЦ 1, Каб. 15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Пепа Божидарова - Общопрактикуващ личен лекар в Сливен

Доктор Пепа Божидарова е общопрактикуващ лекар в град Сливен. Доктор Божидарова извършва диагностика, прегледи, лечение, изследвания, домашни посещения, насочване за хоспитализация, семейно планиране, имунизации, ваксини, издаване на медицински удостоверения и други на пациенти.

Общопрактикуващ личен лекар Пепа Божидарова в град Сливен

Доктор Пепа Божидарова е общопрактикуващ личен лекар в град Сливен. Като семеен лекар извършва: диагностика на заболявания, консултации, поставяне на ваксини и имунизации, насочване за хоспитализация, издава медицински удостоверения, провежда профилактични прегледи и лечение на пациенти. Основната цел на Доктор Божидарова е да осигури квалифицирана и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти в региона.

Профилактични прегледи от Доктор Пепа Божидарова в град Сливен

Доктор Пепа Божидарова е семеен лекар в град Сливен, разполагащ с медицински кабинет за извършване на профилактични и клинични прегледи на деца и възрастни. Като общопрактикуващ личен лекар, измерва кръвното налягане, остротата на зрението и извършва оценка на физическо и психично здраве. Лекарят има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Доктор Божидарова извършва наблюдение на пациенти с хронични заболявания. Тя е внимателен лекар с богат и дългогодишен практически опит, установяващ точно проблемите на своите пациентите.

Диагностика и лечение на заболявания от Доктор Пепа Божидарова Сливен

Доктор Пепа Божидарова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Сливен. В него личният лекар извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни. Медицинският кабинет на общопрактикуващият семеен лекар е оборудван с модерна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Доктор Пепа Божидарова и апаратурата, с която е оборудван кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Пепа Божидарова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

Имунизации и ваксинации от Доктор Пепа Божидарова в град Сливен

Доктор Пепа Божидарова разполага с медицински кабинет в град Сливен. Като личен лекар поставя имунизации и задължителни или препоръчителни ваксини. Лекарят поставя ваксини против: хепатит В, туберкулоза, тетанус, паротит, морбили, рубеола, манту. Поставя и противогрипни ваксини. Общопрактикуващият лекар Пепа Божидарова извършва консултации за пациентите си, относно поставяне на ваксини и имунизации по желание.

Ключови думи:
доктор Пепа Божидарова, доктор Пепа Божидарова Сливен, общопрактикуващ лекар Сливен, семеен лекар Сливен, личен лекар кабинет Сливен, личен лекар GP кабинет Сливен, диагностика заболявания пациенти Сливен, лечение заболявания Сливен, лечение пациенти лекар Сливен, профилактични прегледи Сливен, домашни посещения пациенти Сливен, насочване хоспитализация лекар Сливен, имунизации лекар Сливен, ваксини лекар Сливен, издаване направления Сливен, издаване на медицински удостоверения Сливен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5679 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории