ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP доктор Пенка Апостолова
доктор Пенка Апостолова
доктор Пенка Апостолова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Варна / Владислав Варненчик
Адрес: бл. 303, вх. 10, ет. 1, ап. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Пенка Апостолова - Общопрактикуващ личен лекар във Варна

Д-р Пенка Апостолова е общопрактикуващ лекар в град Варна. Като личен лекар, тя извършва консултации, клинични и профилактични прегледи, диагностика и лечение на пациенти.

Докрор Пенка Апостолова е общопрактикуващ лекар, практикуващ в град Варна. Като личен лекар, специалистът извършва: клинични и профилактични прегледи, консултации, диагностика и лечение на деца и възрастни.

Общопрактикуващ лекар доктор Пенка Апостолова

Като общопрактикуващ лекар, доктор Апостолова, извършва медицински прегледни в личният си кабинет или при нужда в дома на пациента. Специалистът предлага прегледи, дианостика и лечение на деца и възрастни. Доктор Апостолова е с богат опит и ще определи какъв е риска да развиете заболяване и извършва грижи и наблюдение на пациентите с хронични заболявания. Общопрактикуващият лекар предлага и наблюдение на кърмачета и новородени: измерване на тегло и ръст, имунизации, вакцинации.

Личен лекар доктор Пенка Апостолова

Доктор Пенка Апостолова е личен лекар, имащ право да издава медицински експертизи, удостоверение и болнични листове. Вашият личен лекар, ще ви насочи за медицинска експертиза към ЛКК и ще Ви съдейства при подготовката на документи за представяне пред ТЕЛК.

Медицинският кабинет на доктор Апостолова е оборудван с модерна терапевтична и диагностична апаратура. Дългогодишният опит на специалиста и апаратура, с която е оборудван кабинет, са гаранция за високо качество на медицинските услуги. Кабинетът отговаря на всички хигиенни изисквания за лечение и диагностика на най-съвременно ниво.

Доктор Пенка Апостолова е внимателен лекар, с дългогодишен опит като личен лекар, установяващ точно проблеми на пациента. Със старанието и качествата си като общопрактикуващ лекар, доктор Апостолова е създала множество клиенти, доволни от извършваните от нея услуги.

Ключови думи:
общопрактикуващ лекар Варна, личен лекар Варна, специалист обща медицина Варна, профилактичен преглед лекар Варна, клинични прегледи лекар Варна, диагностика на пациенти Варна, лечение на пациенти Варна, семеен лекар кабинет Варна, личен лекар кабинет Варна, направления лекар Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7558 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории