ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Панайот Райчев
доктор Панайот Райчев
доктор Панайот Райчев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: бул. 6 ти Септември 45
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Панайот Райчев - Стоматологични прегледи в град Пловдив

Д-р Панайот Райчев е специалист по дентална медицина. Той предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична дентална медицина. Стоматологичният кабинет се намира в град Пловдив.

Доктор Панайот Райчев е специалист по дентална медицина. Зъболекарят предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на доктор Райчев ще намерите в град Пловдив.

Стоматологични прегледи от доктор Панайот Райчев

Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Стоматологът изследва здравето на зъбите, езика, венците и устата на пациента. Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро орално и дентално здраве. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на денталните заболявания.

Лечение на кариес от доктор Панайот Райчев

Кариесът е инфекциозно заболяване, което води до разрушаване на зъба. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап болка при физични или химични дразнения. Лечението на кариес се извършва с помощта на пломба и кариесът се премахва механично. В кабинета на доктор Райчев ще получите лечение на кариес без кървене и болка, без неприятен звук и анестезия.

Естетична дентална медицина от доктор Панайот Райчев

Естетичната дентална медицина включва: композитни възстановявания, избелване на зъбите, промяна на формата и цвета на зъбите с фасети и порцеланови корони. С помощта на естетична дентална медицина се създава хармония между структурата на устата и лицето, формата и структурата на венеца, лицевите характеристики, размера и формата на зъбите и техния цвят.

Стоматологичен кабинет доктор Панайот Райчев

Стоматологичният кабинет на доктор Райчев е оборудван с модерна апаратура и техника, позволяваща прилагането на иновативни методи за зъболечение. Кабинетът е обзаведен така, че на пациента да не му липсва комфорт и удобство по време на лечението или диагностиката на зъбни болести. В работата си, доктор Райчев използва качествени материали за изготвяне на фасети, коронки и пломби. По този начин, лечението на в стоматологичният кабинет на доктор Райчев е винаги дълготрайно и качествено.

Ключови думи:
стоматологични прегледи Пловдив, лечение кариес Пловдив, естетична дентална медицина Пловдив, стоматологичен кабинет Пловдив, стоматологични услуги Пловдив, дентални услуги Пловдив, стоматолог Пловдив, лекар дентална медицина Пловдив, зъболекар Пловдив, дентално лечение Пловдив, естетична стоматология Пловдив,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8949 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории