ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Невена Балакчиева
доктор Невена Балакчиева
доктор Невена Балакчиева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Благоевград / Широк център
Адрес: ул. Тодор Александров 19
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Невена Балакчиева - Лекар стоматолог в Благоевград, център

Доктор Невена Балакчиева е лекар стоматолог с богат опит. Извършва стоматологични прегледи, лечение на кариеси и естетична дентална медицина в Благоевград.

Стоматолог в град Благоевград, Доктор Невена Балакчиева

Доктор Невена Балакчиева предлага стоматологични прегледи и лечение на заболявания като кариеси, пломби, пародонтоза, кървящи венци, пулпит и други стоматологични заболявания. Кабинетът на стоматолога е оборудван с необходимата апаратура за лечение на стоматологични проблеми.

Стоматологични прегледи от Доктор Невена Балакчиева, Благоевград

Доктор Невена Балакчиева е лекар по дентална медицина с богат практически опит, извършващ стоматологични прегледи в град Благоевград. След преглед на зъбите стоматологът изготвя план за лечение, след което Ви предлага възможните варианти за лечене, подходящи за Вас. За удобството на своите пациенти, Доктор Балакчиева извършва калкулация на лечение и обсъжда начините на плащане.

Лечение на кариес от Доктор Невена Балакчиева, Благоевград

Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване при възрастните и децата. Кариесът е инфекциoзна болест повлияна от бактерии в устата, консумация на захари и други. Зъбният кариес е най-често срещаното заболяване на зъбите при деца и възрастни. В кабинета на зъболекаря се извършва лечение на кариес, което протича леко, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес, това са пломбите. Пациентите може да избират между няколко вида, когато материалите, от който са направени пломбите са: фотополимери, амалгама, композити и химиополимери.

Естетична дентална медицина от Доктор Невена Балакчиева, Благоевград

За да бъде Вашата усмивка сияйна и красива, за да имате бели и здрави зъби, без кариеси може да се обърнете към Доктор Невена Балакчиева. Стоматологът съветва своите пациенти да следят редовно здравословното състояние на зъбите и устната кухина. Доктор Балакчиева извършва премахваме на зъбен камък и избелване на зъби. Кабинетът на зъболекаря е оборудван с модерна дентална апаратура и в него пациентите получат индивидуално отношение и качествено лечение.

Избирайки за личен стоматолог Доктор Невена Балакчиева, Вие получавате безболезнено лечение, индивидуален подход и лечение със съвременна апаратура, сигурност, високо качество и коректност.

Ключови думи:
стоматолог Благоевград, стоматологични прегледи Благоевград, лечение кариеси Благоевград, естетична дентална медицина Благоевград, стоматологични услуги Благоевград, стоматологичен кабинет Благоевград, дентална медицина Благоевград, лекар дентална медицина Благоевград, лечение кариес Благоевград, зъболекари Благоевград, дентално лечение Благоевград, поливалентен стоматологичен кабинет Благоевград, поливалентна стоматология Благоевград, Doktor Nevena Balakchieva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 7271 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории