ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Алтернативна медицина Доктор Нели Димкин
Доктор Нели Димкин
Доктор Нели Димкин
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Алтернативна медицина
населено място: град Варна / Район Приморски
Адрес: ул. Брегалница 4, ет.1,каб.1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС УСЛУГИ КАРТА

Доктор Нели Димкин - Хомеопат и алтернативна медицина във Варна

Доктор Нели Димкин е специалист хомеопат и практикува алтернативна медицина във Варна.Лекарят извършва акупунктура,мануална терапия,лазерпунктура и др.ефективни методи за лечение с китайска медицина.

Доктор Нели Димкин е специалист хомеопат, чиито цел е да помага на хората по безопасен и естествен начин за тях и да възстановява тяхното здраве.За да сме здрави е необходимо да има баланс между емоционално, умственото и физическото ниво. Професията на доктор Димкин и позволява да помага на хората на високо ниво.Хомеоматията е нарича още нежна медицина.Тя е достъпна, няма странични ефекти и е ефикасна.

Правилното хомеопатично лечение възстановява вътрешната хармония на организма и укрепва имунната система.То може да излекува патологични промени в органите и тъканите, както и функционални нарушения.

Лечение с хомеопатия се назначава много често в случай при хронични заболявания, остри заболявания като гастрит, бронхит, грип и други, при физически травми-изгаряне, натътване, изкълчване, при случай на уплаха, стрес, провал и при оплаквания след раждане, бременност, поведенчески промени, пубертет и много други.

Хомеопатично лечение може да протече бързо както в друга медицинска система, но в случай на настинки, грип и други подобни заболявания са необходими няколко визити. При хронични състояния терапията е малко по-продължителна в зависимост от давността и развитието на заболяването.

Хомеопатичните лекарства успешно се прилагат по време на бременноста, от новородени и възрастни пациенти. Те се приготвят от метали, минерали, растения, животински продукти и други Не вредни вещаства.

Ключови думи:
специалист хомеопат Варна, хомеопатия Варна, алтернативна медицина Варна, акупунктура Варна, лазерпунктура Варна, мануална терапия Варна, иглотерапия Варна, лекарски кабинет алтернативна медицина Варна, традиционна китайска медицина Варна, гуна терапия Варна, неврална терапия Варна, ДЕНАНС терапия Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯТази страница е
посетена 12787 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории