ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Нели Алексова
Доктор Нели Алексова
Доктор Нели Алексова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Кюстендил / Широк център
Адрес: ул. Руен № 15А
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧИ УСЛУГИ КАРТА

Доктор Нели Алексова - Лекар стоматолог в град Кюстендил

Доктор Нели Алексова е лекар специалист стоматолог в град Кюстендил. Извършва профилактични прегледи, лечение на кариеси, пародонтит и други стоматологични услуги.

Лекар стоматолог в град Кюстендил Доктор Нели Алексова

Доктор Нели Алексова - Лекар стоматолог в град КюстендилДоктор Нели Алексова е лекар стоматолог, специалист по обща дентална медицина в град Кюстендил. Доктор Алексова предлага пълно дентално обслужване на своите пациенти, както и работа с деца. Кабинетът е оборудван с високотехнологична апаратура и висококачествени материали за извършване на стоматологичните услуги. Доктор Нели Алексова извършва:

  • профилактични стоматологични прегледи
  • лечение на кариеси
  • лечение на пародонтит
  • почистване на зъбен камък
  • екстракция (вадене) на зъби

В своята работа Доктор Нели Алексова използва висококачествени материали. Освен това работи със съвременна техника и прилага модерни методи на лечение. Притежава богат опит в областта на общата дентална медицина, работи изключително внимателно и хигиенично.

Ако страдате от заболяване на зъбите или венците, или имате нужда от зъболекарска намеса, не се колебайте да се възползвате от услугите на Доктор Алексова.

Профилактични прегледи от Доктор Нели Алексова в град Кюстендил

Доктор Нели Алексова извършва профилактични стоматологични прегледи в своя кабинет в град Кюстендил. При нея може да установите общото състояние на зъбите и венците си, да получите консултация за поддържането на устната Ви хигиена или при избор на методи за избелване. Доктор Алексова е с дългогодишен опит в сферата на денталното здраве, за това може да разчитате на нейната професионална помощ и съвети.

Лечение на кариеси от Доктор Нели Алексова в град Кюстендил

Доктор Нели Алексова извършва и лечение на кариеси. Кариесът е бактериално заболяване, при което зъбната коронка се разрушава. Възстановяването и се осъществява, чрез поставяне на пломба. За нея Доктор Нели Алексова използва висококачествени съвременни материали като химиополимери, фотополимери, амалгама и композити. Те позволяват постигането на възможно най-естествен вид на пломбите.

За лечението на кариеси е важно да бъдат установени в ранен стадий. Това прави процедурата безболезнена за пациента и се намалява риска от прерастването им в пулпити. Доктор Нели Алексова препоръчва посещаването на редовни профилактични прегледи.

Лечение на пародонтит от Доктор Нели Алексова в град Кюстендил

Доктор Нели Алексова предлага на своите пациенти и лечение на пародонтит. Това е възпаление на венците, което е най-честата причина за загубата на зъби. Дължи се на действието на бактериите, съдържащи се в зъбната плака. Те предизвикват имунни реакции на организма, атакуващи опорните кости и поддържащите структури на зъба. В следствие зъбите губят своята опора и падат.

За да намалите риска от развиване на пародонтит, Доктор Нели Алексова съветва да не правите компромис с поддържането на устната си хигиена. Ако все пак установите някой от симптомите на заболяването, не се колебайте да посетете стоматологичния кабинет на Доктор Алексова в град Кюстендил.

Ключови думи:
стоматолог Кюстендил, стоматологични услуги Кюстендил, стоматологичен кабинет Кюстендил, дентален лекар Кюстендил, дентални услуги Кюстендил, пълно дентално обслужване Кюстендил, зъболечение Кюстендил, екстракция на зъби Кюстендил, детски дентален лекар Кюстендил, детски стоматолог Кюстендил, стоматолог деца Кюстендил, поставяне мостове Кюстендил, поставяне коронки Кюстендил, металокерамика Кюстендил, избелване зъби Кюстендил, почистване зъбен камък Кюстендил
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5615 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории