ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Нели Александрова
Доктор Нели Александрова
Доктор Нели Александрова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: Монтана - област / Община Лом
Адрес: гр. Лом ул. Тодор Каблешков № 2, Каб. 38
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ ИМУНИЗАЦИИ КАРТА

Доктор Нели Александрова - Личен лекар в град Лом, Област Монтана

Д-р Нели Александрова е общопрактикуващ личен лекар в град Лом. Извършва профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания и лечение на пациенти.

Общопрактикуващ личен лекар Нели Александрова

Доктор Нели Александрова - Личен лекар в град Лом, Област МонтанаДоктор Нели Александрова е общопрактикуващ личен лекар в град Лом. Като семеен лекар извършва: профилактични прегледи, имунизации, диагностика на заболявания, лечение на пациенти и издава медицински удостоверения. Основната цел на Доктор Александрова е да осигури квалифицирана и достъпна медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

Профилактични прегледи от Доктор Нели Александрова Лом

Доктор Нели Александрова е личен и семеен лекар в град Лом. Разполага с медицински кабинет за извършване на клинични и профилактични прегледи на пациенти. Като общопрактикуващ семеен лекар, измерва остротата на зрението, кръвното налягане и извършва оценка на психичното и физическо здраве. Диагностика на заболявания от Доктор Нели Александрова в град Лом

Доктор Нели Александрова извършва диагнотика на заболявания при деца и възрастни в своя  медицимнски кабинет в град Лом. Тя е внимателен лекар с дългогодишен практически опит, който установява точно проблемите на своите пациентите. Доктор Нели Александрова има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Лекарят извършва наблюдение на пациенти с остри и хронични заболявания.

Лечение на пациенти от Доктор Нели Александрова Лом

Доктор Нели Александрова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Лом. В него лекарят извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания. Медицинският кабинет на личният лекар е оборудван със съвременна диагностична медицинска апаратура.

Дългогодишният опит на Доктор Нели Александрова и апаратурата, с която е оборудван кабинета, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги.

При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Нели Александрова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

Ключови думи:
Личен лекар Лом Монтана, семеен лекар област Монтана, общопрактикуващ лекар Лом, диагностика заболявания Лом, лечение пациенти Лом, домашни посещения личен лекар Лом, имунизации Лом, поставяне противогрипни ваксини Лом, Doctor Neli Aleksandrova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6560 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории