ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Психиатър доктор Надя Иванова
доктор Надя Иванова
доктор Надя Иванова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Психиатър
населено място: град Враца / Вежен
Адрес: ул. Беласица 1 ЦПЗ-Враца ЕООД
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС НЗОК КАРТА

доктор Надя Иванова - Лекар специалист по обща психиатрия в кв. Вежен, гр. Враца

Д-р Надя Иванова е специалист по обща психиатрия, извършващ диагностика и лечение на психични заболявания, издава медицински експертизи за работоспособност.

Специалист по обща психиатрия Доктор Надя Иванова 

Доктор Надя Иванова е специалист по обща психиатрия в град Враца. Лекарят извършва диагностика и лечение на психични заболявания, експертиза за временна трудоспособност, издава болничен лист и медицински удостоверение за временна нетрудоспособност. Психиатрията е дял от клиничната медицина, занимаващ се с откриването и лечението на психични заболявания и разстройства, както и причинителите им.

Лечение на психиатрични заболявания от Доктор Надя Иванова

Като специалист психиатър, доктор Надя Иванова се занимава с откриване и лечение на психиатрични заболявания и отклонения, които представляват потенциална опасност за самите пациенти и хората около тях. Психиатричните заболявания са състояние на психиката, водещо до поведение, което се отклонява се от нормалното, свързано със субективно страдание и непълноценност у човек.

Лечението психиатрични заболявания и отклонения се извършва най-често в психиатрични болници и клиники. Психиатричните заболявания са обосновани болести, зависещи в много малка степен от стреса, напрежението и житейските проблеми. Психиатричните лекарства и психотерапията са основните метода за третиране на психичните заболявания.

Експертиза за временна нетрудоспособност от Доктор Надя Иванова

Медицинската експертиза на временната нетрудоспособност се извършва от лекари, лекарски консултативни комисии и ТЕЛК (трудово-експертни лекарски комисии).

Специалистът психиатър, Доктор Надя Иванова извършва и установява по правило експертиза за временна нетрудоспособност, продължаваща еднократно до 7 работни дни или с прекъсване до 40 дни за една година. Доктор Иванова предлага и временно намалена работоспособност, която е основание за трудоустрояване с продължителност до 1 месец. Лекарят удостоверява временната нетрудоспособност за целия период от болничното лечение на пациента.

Издаване на болничен лист за временна нетрудоспособност от Доктор Надя Иванова

Специалистът Психиатър, Доктор Надя Иванова издава болничен лист и медицински удостоверения за временна нетрудоспособност. Доктор Иванова издава болничен лист за временна нетрудоспособност в случайте, че осигуреното лице не може да работи или е възпрепятствано поради: изследване, гледане на болен, злополука, общо заболяване, поява на психиатрично отклонение, професионална болест, придружаване на болен член от семейството за медицински преглед, бременност и раждане.

 

Ключови думи:
специалист обща психиатрия Враца, лечение психични заболявания Враца, експертиза временна нетрудоспособност Враца, медицински експертизи работоспособност Враца, медицински свидетелства Враца, удостоверения Враца, съдебно психиатрични консултации Враца, психоекспертизи Враца,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7655 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории