ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Милка Мицова
доктор Милка Мицова
доктор Милка Мицова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град София / Надежда 1
Адрес: бл. 117, вх. 1, ап. 77
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ КАРТА

доктор Милка Мицова - Стоматолог в София, Надежда 1

Доктор Милка Мицова практикува като стоматолог в град София. Като лекар специалист по дентална медицина извършва пълно дентално обслужване - стоматологичен преглед, лечение на кариес и пулпит. В своят стоматологичен кабинет извършва поставяне на зъбен мост и коронки, изграждане на зъби и металокерамика.

Стоматолог, специалист дентална медицина Милка Мицова София, Надежда

Доктор Милка Мицова практикува като стоматолог в град София. Като лекра специалист по дентална медицина предлага на своите пациенти пълно дентално обслужване - стоматологични прегледи и лечение на заболявания на зъбите и венците. Доктор Мицова разполага със стоматологичен кабинет в ж.к. Надежда 1.

Стоматологичен преглед от доктор Милка Мицова в София, Надежда

Доктор Милка Мицова предлага на своите пациенти стоматологичен преглед за диагностика на заболявания на зъбите и венците. Стоматологичният преглед включва снемане на зъбен статус.

Извършването на редовни прегледи е от значение, за поддържането на Вашето добро дентално и орално здраве. Редовната и качествена профилактика води до намаляване на риска от появата на кариес и неговите усложнения.

Доктор Мицова съветва своите пациенти да поддържат добра устна хигиена и да си правят периодично профилактични стоматологични прегледи за да се предпазят от заболявания на зъбите и венците.

Лечение на кариес от доктор Милка Мицова в София, Надежда

В стоматологичният си кабинет в град София, ж.к. Надежда, доктор Милка Мицова извършва лечение на кариес и неговите усложнения (пулпит).

Кариесът е инфекциозно заболяване, което ако не се лекува навреме води до разрушаване на зъба. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в напреднал етап се появява болка при хранене или при консумация на студени и топли напитки. Кариесът се лекува като се премахва механично и се поставя пломба.

Доктор Милка Мицова предлага на своите пациенти безкръвно и безболезнено лечение на кариес.

Стоматологичен кабинет на доктор Милка Мицова в София, Надежда

Доктор Милка Мицова разполага със стоматологичен кабинет в град София, ж.к. Надежда 1. Кабинетът е оборудван с модернизирана апаратура и техника за диагностика и лечение на стоматологични заболявания.

Доктор Мицова използва иновативни методи за зъболечение и висококачествени материали за изготвяне на зъбни пломби, коронки и мостове. Зъболекарят извършва изграждане на зъби и металокерамика.

Ключови думи:
стоматолог София Надежда, специалист дентална медицина София Надежда, пълно дентално обслужване София Надежда, стоматологичен преглед София Надежда, лечение кариес София Надежда, лечение пулпит София Надежда, стоматологичен кабинет София Надежда, поставяне зъбен мост София Надежда, поставяне зъбни коронки София Надежда, изграждане зъби София Надежда, металокерамика София Надежда, зъболекар София Надежда
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7491 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории