ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Дерматолог Доктор Милена Неделчева
Доктор Милена Неделчева
Доктор Милена Неделчева
ПРОЦЕДУРИ
Fraxel Laser CO2
Лечение акне
Лечение целулит
Перманентен грим
Ботокс терапия
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Дерматолог
населено място: град Стара Загора / Бул.Руски
Адрес: ул. Димитър Наумов 32
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС УСЛУГИ КАРТА

Доктор Милена Неделчева - Лекар дерматолог в Стара Загора, бул. Руски

Доктор Милена Неделчева e специалист дерматолог и прилага най-модерните методи и технологии при дерматологично лечение и естетични процедури. Дермо-козметичният център се намира в Стара Загора.

Дерматолог Доктор Милена Неделчева Стара Загора

Доктор Милена Неделчева е дерматолог, практикуващ своята дейност в център по дерматологични и естетични процедури за намаляване телесното тегло. Доктор Неделчева извършва лечение на акне, псориазис, целулит, нанасяне на перманентен грим и други услуги. Кабинета на специалистът се намира в град Стара Загора.

Лечение на акне от Доктор Милена Неделчева Стара Загора

Дерматолог Доктор Милена Неделчева в град Стара Загора ще ви помогне при лечението на акне или да намалите неговото наличие с помощта на различни методи и процедури. Лечението на акнето може да стане, чрез медикаменти през устата, кремове или лосиони. Антибиотиците, които препоръчваме значително намаляват появата му, като унищожават бактериите, които редуцират инфекцията или го причиняват. Доктор Неделчева използва лазерен апарат по метода на светлинно топлинната енергия.

Лечение на псориазис от Доктор Милена Неделчева Стара Загора

Дерматологът в град Стара Загора, Доктор Милена Неделчева извършва лечени на псориазис. Псориазисът е вид възпаление на кожата, което е хронично. То се дължи в повечето случай на генетични фактори. Представлява образуване на люспи по кожата и е съпроводено със сърбеж болка. Псориазисът също като акнето и други болести може да се лекува с кремове и лосиони.

Премахване на целулит от Доктор Милена Неделчева Стара Загора

Целулитът представлява натрупване на вода, отпадъчни продукти или мазнини в подкожният клетъчен слой.Т ой може да се получи в областта на шията,корема,бедрата,ръцете и други части. Ние в дермо-козметичният център за тази цел използваме апарат с които процедурата е безболезнена и не изисква хирургическа интервенция.

Нанасяне на пернаментен грим от Доктор Милена Неделчева Стара Загора

Доктор Милена Неделчева е дерматолог в град Стара Загора, извършващ нанасяне на пернаментен грим. Това е процедура, която коригира, разкрасява, моделира и хармонизира определени части от тялото и чертите на лицето. При извършването на услугата се използват нереактивни, безопасни и сертифицирани медицински багрила.

При нужда от помощ за лечение на кожни заболявания като акне, целулит, псориазис и други или при желание за коригиране на част от Вашето лице и тяло, Доктор Милена Неделчева и екипът на център по дерматологични и естетични процедури за намаляване телесното тегло ще Ви помогнат за справяне с вашият проблем.

Ключови думи:
лечение акне Стара Загора, премахване целулит Стара Загора, лечение псориазис Стара Загора, специалист дерматолог Стара Загора, дерматологично лечение Стара Загора, козметичени процедури Стара Загора, естетични процедури Стара Загора, доктор МИЛЕНА НЕДЕЛЧЕВА специалист дерматолог Стара Загора, CO2 фраксел белези стрии и тъмни петна Стара Загора, премахване на белези Стара Загора, премахване на стрии стара Загора, премахване на тъмни петна Стара Загора, премахване на целолит Стара Загора, Velasmooth премахване на целолит Стара Загора, Velasmooth Стара Загора, Fraxel laser CO2 Стара Загора, премахване на акне Стара Загора, поставяне на ботокс Стара Загора, Химически пилинг Стара Загора, фототерапия и фотоепилация Стара Загора, лечение на псориазис Стара Загора, премахване на бръчки с филъри Стара Загора, естетична мезотерапия Стара Загора, лечение на целулит Стара Загора, плазмолифтинг Стара Загора, перманентен грим Стара Загора
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 18830 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории