ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Мая Бисеркова
доктор Мая Бисеркова
доктор Мая Бисеркова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град София / Младост 4
Адрес: бл. 403, вх. 5, ет. 2, ап. 4
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ КАРТА

доктор Мая Бисеркова - Стоматолог в София, Младост 4

Доктор Мая Бисеркова практикува като стоматолог в град София. Тя е лекар специалист по обща, детска и терапевтична дентална медицина. В своят стоматологичен кабинет в ж.к. Младост 4 извършва пълно дентално обслужване, детска стоматология и пародонтология.

Стоматолог, специалист дентална медицина Мая Бисеркова София, Младост

Доктор Мая Бисеркова практикува като стоматолог на територията на град София. Доктор Бисеркова е лекар специалист по обща, детска и терапевтична дентална медицина. Разполага със стоматологичен кабинет в ж.к. Младост 4.

Доктор Мая Бисеркова има богат професионален опит в диагностиката и лечението на заболявания на зъбите и венците. Предлага на своите пациенти безкръвно и безболезнено лечение на кариес и неговите усложнения.

Стоматологичен кабинет на доктор Мая Бисеркова в София, Младост

Доктор Мая Бисеркова разполага с модерно оборудван стоматологичен кабинет в град София, ж.к. Младост 4. Денталният кабинет е оборудван с модернизирана апаратура и техника за диагностика и лечение на заболявания на зъбите и венците.

В своят стоматологичен кабинет доктор Бисеркова извършва пълно дентално обслужване, детска стоматология и пародонтология.

Детска стоматология от доктор Мая Бисеркова в София, Младост

Доктор Мая Бисеркова практикува като лекар специалист по детска стоматология в град София. Стоматологичните профилактични прегледи трябва да започнат още в ранна детска възраст.

Доктор Бисеркова извършва ранно диагностициране на зъбен кариес, заболявания на пародонта и зъбно-челюстни деформации. Навременната намеса на стоматологът спестява болка на децата и скъпоструващо стоматологично лечение при усложнения на зъбния кариес.

Устната хигиена при децата е изключително важна още в тяхната ранна възраст. Децата трябва да изградят хигиенни навици за да се избегнат проблеми с зъбите и венците. Малките пациенти идват и си тръгват спокойни от стоматологичният кабинет на доктор Мая Бисеркова, без да асоциират зъболекарят с болката.

Пародонтология от доктор Мая Бисеркова в София, Младост

Доктор Мая Бисеркова практикува като лекар специалист по пародонтология в град София, ж.к. Младост.

В своят стоматологичен кабинет доктор Бисеркова извършва диагностика и лечение на пародонтит. Пародонтитът е инфекциозно заболяване, което се причинява от бактериите в зъбната плака. Той е едно от най-разпространените заболявания на венците.

При първи симтоми на пародонтална болест – възпалени и кървящи венци, тъмни пространства между зъбите, лош дъх или клатещи се зъби, не се колебайте да потърсите стоматологичните услугите на доктор Мая Бисеркова.

Ключови думи:
стоматолог София Младост, обща дентална медицина София Младост, детска дентална медицина София Младост, терапевтична дентална медицина София Младост, стоматологичен кабинет София Младост, пълно дентално обслужване София Младост, детска стоматология София Младост, пародонтология София Младост, дентален кабинет София Младост, стоматологични услуги София Младост, зъболекар София Младост
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7476 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории