ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Марияна Тодорова
доктор Марияна Тодорова
доктор Марияна Тодорова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Пазарджик / Център
Адрес: ул. Константин Величков 10, ет. 3, каб. 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ ПОСТАВЯНЕ ПЛОМБИ КАРТА

доктор Марияна Тодорова - Стоматологичен кабинет в град Пазарджик

Д-р Марияна Тодорова е специалист по дентална медицина, предлагщ стоматологични прегледи, лечение на кариес и естетична дентална медицина в град Пазарджик.

Доктор Марияна Тодорова е лекар, специалист по дентална медицина. Зъболекарят предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, естетична дентална медицина и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на Доктор Марияна Торова ще намерите в град Пазарджик.

Стоматологични прегледи от Доктор Марияна Тодорова

Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. Доктор Марияна Тодорова изследва здравето на Вашите зъби, венците и устната кухина. Редовните прегледи са от изключително важно значение, за поддържането на отлично дентално здраве. Редовната и качествената профилактика спестява средства за лечение на денталните заболявания.

Лечение на кариес от Доктор Марияна Тодорова

Кариесът е инфекциозно заболяване, водещодо разрушаване на зъбите. В начален стадий, симптомите са най-често визуални, а в по-късен етап болка и дразнения. Лечението на кариес се извършва с помощта на пломба. При лечението на кариес, стоматологът използва съвременните материали, позволяващи направата на пълни възстановявания, които наподобяват цветът и формата на естествените зъби. В кабинета на Доктор Марияна Тодорова ще получите лечение на кариес без кървене и болка, без неприятен звук и анестезия.

Естетична дентална медицина от Доктор Марияна Тодорова

Доктор Марияна Тодорова извършва естетичната стоматология. Този вид стоматология е професионален усет и изкуство за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. В стоматологичният кабинета на Доктор Марияна Тодорова се предлагат варианти за сияйна усмивка, чрез: коронки, мостове, фасети, избелване на зъби и отстраняване на зъбен камък. Доктор Марияна Тодорова ще Ви помогне да възвърнете увереността си и самочувствието при общуване, както и ще ви възвърнем свободата да се усмихване.

Избелване на зъби от Доктор Марияна Тодорова

Доктор Марияна Тодорова предлага избелване на зъби. Избелването на зъби е безболезнена, неинвазивна процедура с отличен естетичен ефект. Избелването води до изсветляване на твърдите зъбни тъкани, чрез използване на химични средства. За по-голям ефект от процедурата се извършва предварителна подготовка - отстраняване на зъбен камък, плака и се гарантира безопасност за венците по време на избелването.

Избелването на зъби се извършва в няколко процедури до достигане на желания ефект. Използва се избелващ гел, поставен в пулпната кухина, който се оставя да действа няколко дни.

Стоматологичен кабинет Доктор Марияна Тодорова

Доктор Марияна Тодорова разполага със стоматологичен кабинет в град Пазарджик, оборудван със съвременна апаратура и техника, която позволява прилагането на модерни методи в лечението на стоматологични заболявания. В своята практика, Доктор Тодорова използва качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети.

 

Ключови думи:
лечение кариес Пазарджик, избелване зъби Пазарджик, стоматологични прегледи Пазарджик, естетична дентална медицина Пазарджик, стоматологичен кабинет Пазарджик, поливалентен стамотолог Пазарджик, стоматолог Пазарджик, детски зъболекар Пазарджик, дентален кабинет Пазарджик, услуги НЗОК Пазарджик
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11088 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории