ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Марияна Станилова
Доктор Марияна Станилова
Доктор Марияна Станилова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Пловдив - област / Община Асеновград
Адрес: гр. Асеновград, ул. Патриарх Евтимий 8
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЕН КАБИНЕТ СПЕЦИАЛИЗАЦИИ КАРТА

Доктор Марияна Станилова - Стоматологичен кабинет в Асеновград

Доктор Марияна Станилова е специалист по дентална медицина. Лекарят предлага цялостно стоматологично обслужване в своя кабинет в град Асеновград.

Доктор Марияна Станилова е специалист по дентална медицина, практикуващ своята дейност в град Асеновград. Зъболекаря разполага със собствен стоматологичен кабинет.

Детска стоматология от Доктор Марияна Станилова Асеновград

Доктор Марияна Станилова извършва детски зъболекарски услуги в своя кабинет в Асеновград. Зъболекарят препоръчва профилактичните стоматологични прегледи на децата да започнат още в ранна възраст, както и изграждането на хигиенни навици още при появата на първия млечен зъб. Доктор Станилова е изключително внимателен и търпелив стоматолог в подхода си към децата, преди всичко поради техните непредвидими реакции. Нейните методи на работа и високата хигиена, която поддържа в кабинета си я правят предпочитан стоматолог в Асеновград.

Естетична стоматология от Доктор Марияна Станилова Асеновград

Естетичната стоматология е изкуство и професионален усет за извършване на козметични корекции във размера, формата и цвета на зъбите. Доктор Марияна Станилова предлага варианти за сияйна усмивка, чрез: коронки, мостове, фасети, избелване и други услуги. Тя ще Ви помогне да си възвърнете увереността, самочувствието и свободата да се усмихване при общуване.

Парадонтология от Доктор Марияна Станилова Асеновград

Парадонтитът е възпалителен процес на зъбо-държащия апарат. Това инфекциозно заболяване води до увреждане на венеца и костта около корена на зъба. Парадонтитът изисква комплексно лечение и професионален подход. Доктор Марияна Станилова използва знания и умения от различните раздели в стоматологията (парадонтология, ортопедия, имплантология и ортодонтия). Стоматологът съставя план за лечение след редица допълнителни изследвания като: измерване дълбочината на пародонталните джобове, рентгенологични изследвания и други.

Орална хирургия от Доктор Марияна Станилова Асеновград

Доктор Марияна Станилова извършва орална хирургия на пациенти от различните възрастови групи.  Тази хирургия представлява, лечение на заболявания, чрез хирургични интервенции в областта на устната кухина. В кабинета на Доктор Марияна Станилова се предлагат следните услуги по орална хирургия: Оперативно изваждане на ретинирани зъби, Хирургично лечение на възпалителни процеси в лицево-челюстната област,Отстраняване на кисти в областта на челюстите.

Терапевтична стоматология от Доктор Марияна Станилова Асеновград

Доктор Марияна Станилова извършва терапевтична стоматология за своите пациенти в Асеновград. Тази стоматология се занимава с консервативното лечение на зъбите. Именно лекарите, които се занимават с терапевтична стоматология надеждно опазват здравето на нашите зъби. Основната задача на терапевтичната стоматология е лечението на кариеси и пулпити. Този вид стоматология е особено важна поради факта, че кариесът в 97% се явява основната причина за по-сериозни заболявания на зъбите.

Ключови думи:
детска стоматология Асеновград, козметична естетична стоматология Асеновград, орална хирургия Асеновград, профилактични стоматологични прегледи Асеновград, парадонтология Асеновград, терапевтична стоматология Асеновград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7165 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории