ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Педиатър доктор Марияна Борисова
доктор Марияна Борисова
доктор Марияна Борисова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Педиатър
населено място: София - област / Община Самоков
Адрес: ул. Македония № 49, ет.2, каб.85, София- Люлин 4 в МЦ Медива;
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТИ НЗОК КАРТА

доктор Марияна Борисова - Лекар Педиатър и Хомеопат в София, Люлин 4

Доктор Марияна Борисова лекар Педиатър и Хомеопат. Специалистът извършва прегледи, детски консултации и лечение на детски болести. Доктор Борисова разполага с кабинети в Самоков и София.

Доктор Марияна Борисова - лекар Педиатър и Хомеопат в Самоков и София

Доктор Марияна Борисова е лекар педиатър, практикуващ в градовете Самоков и София. Като специалист в областта на педиатрията, доктор Борисова извършва прегледи, диагностика и лечение на детски болести. Доктор Борисова притежава специалност хомеопатия и извършва хомеопатично лечение на редица заболявания при най-малките пациенти.

Детски консултации от доктор Марияна Борисова в град Самоков

доктор Марияна Борисова - Лекар Педиатър и Хомеопат в София, Люлин 4Доктор Марияна Борисова провежда детски консултации в личният си кабинет в град Самоков. Целта на детската консултация е да се проследи правилното развитие и отглеждане на децата до 7 годишна възраст. При детската консултация се извършват следните дейности: профилактичен преглед, измерване на ръст и тегло на детето, проследяване нервно-психическото развитие, съвети за закаляване на детския организъм и консултации за правилно захранване.

Лечение на детски болести от доктор Борисова в град София

Като специалист педиатър, Борисова извършва диагностика и лечение на детски заболявания. На опита, знанията и уменията на доктор Борисова, можете да се доверите при:

  • настинки и вирусни инфекции
  • рахит
  • шарка
  • вродени сърдечни малформации
  • астма

Доктор Марияна Борисова е с дългогодишен опит в работата с деца. Нейният индивидуалният подход и внимателното отношение са и спечелили репутацията на един от най-добрите педиатри в град Самоков.

Кабинет детски болести в град Самоков и в София Люлин 4

Доктор Борисова разполага с 2 медицински кабинета, в които практикува като педиатър и хомеопат. Разполага с кабинет по детски болести в Самоков, ул. Македония 49, ет. 2  и с кабинет към МЦ Медива град София. Лекарските кабинети на доктор Борисова са оборудвани със съвременна апаратура за извършването на прегледи и диагностика на детски заболявания. Доктор Борисова ще Ви даде точен и ясен отговор по въпроси свързани с лечението и профилактиката на заболявания при децата. Професионализма на доктор Борисова и приятната обстановка в кабинетите, създават спокойствие и настроени за децата и техните родители.

Ключови думи:
доктор Марияна Борисова, доктор Марияна Борисова София, доктор Марияна Борисова Самоков, лекар педиатър София Люлин 4, лекар педиатър Самоков, лекар хомеопат Самоков, лекар хомеопат София Люлин 4, детски консултации Самоков, детски консултации София Люлин 4, лечение детски болести София Люлин 4, лечение детски болести Самоков, кабинет детски болести Самоков, кабинет детски болести в София Люлин 4, doktor Mariqna Borisova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7773 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории