ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Мария Куклева
Доктор Мария Куклева
Доктор Мария Куклева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Смолян / Райково
Адрес: ул. Славееви гори 7
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ЗЪБОЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Мария Куклева - Лекар стоматолог в град Смолян

Доктор Мария Куклева е лекар стоматолог, практикуващ в град Смолян. Предлага профилактични прегледи, лечение на кариеси и пародонтит, почистване на зъбен камък.

Лекар стоматолог Доктор Мария Куклева в град Смолян

Доктор Мария Куклева е лекар стоматолог, практикуващ в град Смолян. Разполага със съвременно оборудвани зъболекарски кабинети. В тях извършва профилактични прегледи, консултации за избор на препарати за избелване и орална хигиена, лечение на кариеси, пулпит, пародонтоза и други заболявания на венците. Освен това почиства зъбен камък, поставя коронки и мостове.

Доктор Мария Куклева влага само висококачествени материали. Работи изключително внимателно и използва съвременни методи и технологии за зъболечение.  Ако търсите подходящия стоматолог, който да следи за здравето на вашите зъби и венци и да Ви лекува качествено и професионално, не се колебайте да потърсите услугите на Доктор Куклева.

Лечение на кариеси от Доктор Мария Куклева в град Смолян

Доктор Мария Куклева извършва лечение на кариеси в стоматологичните си кабинети в град Смолян. Те са най-честата причина поради която пациентите търсят стоматологична помощ. Основен и анй-безболезнен метод за лечение е пломбата. Пациентите на Доктор Куклева могат да избират между няколко вида материали за изработка – фотополимери, амалгама, композити и химиополимери.

За да намалите риска от образуване на кариеси Доктор Мария Куклева, препоръчва стриктно поддържане на добра хигиена на устата и редовни профилактични прегледи.

Лечение на пародонтит от Доктор Мария Куклева в град Смолян

Доктор Мария Куклева предлага на своите пациенти и лечение на пародонтит. Той е заболяване, при което се получава възпаление на венците. Често липсата на лечение води до загуба на зъби. Пародонтитът се дължи на действието на бактериите, съдържащи се в зъбната плака. Те предизвикват реакции, атакуващи зъбните кости и поддържащите структури на зъба.

За да намалите риска от развиване на пародонтит, Доктор Мария Куклева съветва да не пренебрегвате устната си хигиена. Ако все пак установите някой от симптомите на заболяването, не се колебайте да посетите стоматологичния кабинет на Доктор Куклева.

Почистване на зъбен камък от Доктор Мария Куклева в град Смолян

Доктор Мария Куклева извършва и почистване на зъбен камък. Той е зъбна плака, която с течение на времето и поради лоша устна хигиена, се е втвърдила. Зъбният камък е причинител на редица заболявания на зъбите. Неговото отстраняване се нарича скалинг и се извършва ръчно или механично. За механичното почистване се използва ултразвук, а за ръчното – специални инструменти и четки за полиране. За максимални резултати Доктор Мария Куклева препоръчва използването и на двата метода.

Ключови думи:
Доктор Мария Куклева Смолян, doktor mariq kukleva, стоматолог Смолян, лекар стоматолог Смолян, дентален лекар Смолян, стоматолог Смолян, пълно дентално обслужване Смолян, дентален кабинет Смолян, зъболекарски кабинет Смолян, зъболекар Смолян, металокерамика Смолян, избелване зъби Смолян, почистване зъбен камък Смолян, стоматологичен преглед Смолян, профилактичен преглед стоматолог Смолян, лечение кариеси Смолян, лечение пародонтит Смолян
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5499 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории