ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Ендокринолог Доктор Мария Копаранова
Доктор Мария Копаранова
Доктор Мария Копаранова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Ендокринолог
населено място: град Пловдив / Център
Адрес: бул. Цар Борис ІІІ Обединител 60
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Мария Копаранова - Лекар специалист по ендокринология в Пловдив

Д-р Мария Копаранова е ендокринолог в град Пловдив, специалист при лечение на остеопороза, възли на щитовидната жлеза и заболявания на ендокринната система

Доктор Мария Копаранова е ендокринолог, специалист при лечение на остеопороза, възли на щитовидната жлеза и заболявания, засягащи ендокринната система. Кабинетът на Доктор Копаранова се намира в град Пловдив.

Специалист ендокринолог Доктор Мария Копаранова Пловдив

Доктор Мария Копаранова е ендокринолог, практикуващ своята дейност в град Пловдив. Като специалист по ендокринология, тя извършва диагностика и лечение на пациенти със заболявания на обмяната на веществата. Доктор Копаранова извършва лечения на остеопороза, възли на щитовидната жлеза и заболявания, засягащи ендокринната система.

Ендокринологията е дял от медицина, изучаваща и лекуваща заболяванията засягащи жлезите с вътрешна секреция. Такива жлези са: панкреаса и хипофизата, паращитовидни и щитовидни, тестисите и яйчниците, надбъбречните жлези.

Лечение на остеопороза от Доктор Мария Копаранова Пловдив

В своя ендокринологичен кабинет в ргад Пловдив, Доктор Мария Копаранова ивършва лечение на остеопороза. Това е заболяване на скелета, което прави костите слаби и чупливи. Намалената здравина на костите се дължи на ниското ниво на калций, фосфор и минерали. Остеопорозата може да се появи при употреба на високи дози медикаменти или да придружава заболявания на жлезите с вътрешна секреция. Лечението на остеопорозате се извършва, чрез прием на хормони ( естроген и прогестерон) обикновено през устата.

Лечение възли на щитовидната жлеза от Доктор Мария Копаранова Пловдив

Доктор Мария Копаранова извършва лечение на възли на щитовидната жлеза в своя кабинет в град Пловдив. Лечението на възлите на щитовидната жлеза се извършва, чрез лекарства или опеартивно. Причината за образуването на тези възли е неизвестна, но има фактори. Пациентите, които страдат от заболявания на щитовидната жлеза са с висока склонност към сформиране на възли. С увеличаването на възрастта проява на възли на щитовидната жлеза нараства.

В кабинетът на Доктор Мария Копаранова се извършват следните услуги: ехография на жлезите с вътрешна секреция, широка гама от хормонални изследвания, електронна периметрия. Кабинетът лекарят е оборудван със съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на заболяванията на жлезите с вътрешна секреция.

Ключови думи:
захарен диабет Пловдив, специалист ендокринолог Пловдив, лечение остеопороза Пловдив, лечение на възлите на щитовидна жлеза Пловдив, лечение заболявания щитовидна жлеза Пловдив, диагностика заболявания ендокринната система Пловдив, лечение консултации ендокринни заболявания Пловдив, щитовидна жлеза Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 16203 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории