ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Педиатър Доктор Мариана Миланова
Доктор Мариана Миланова
Доктор Мариана Миланова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Педиатър
населено място: град Пловдив / Кършияка
Адрес: ул. Стефан Ботев 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Мариана Миланова - Лекар педиатър в град Пловдив

Доктор Мариана Миланова е лекар педиатър, специалист по неонатология, извършващ прегледи, детска консултация и лечение на детски болести в град Пловдив.

Доктор Мариана Миланова е специалист педиатър, практикуващ своята дейност в град Пловдив. Лекарят извършва прегледи, детска консултация и лечение на детски болести. Доктор Миланова работи към УМБАЛ Св. Георги - АГ клиника

Специалист педиатър Доктор Мариана Миланова Пловдив

Като специалист педиатър, Доктор Мариана Миланова се занимава с диагностика и лечение на заболявания при децата и проследява тяхното нервно-психическото и физическо развитие. Детските заболявания се отличават от тези при възрастните хора с това, че се изисква професионално лечение и отлично познаване на педиатрия.

Неонатология от Доктор Мариана Миланова Пловдив

Доктор Мариана Миланова е неонатолог с дългогодишен опит в град Пловдив.  Неонатологията е специалност от педиатрията, занимаваща се с медицински грижи за новородени и по-специално за недоносените или болни деца. Тази специалност обикновено се практикува в интензивните неонатологични отделения. Основните пациенти на лекарите неонатолози са болните или изискващи специални медицински грижи бебета, заради ниското им тегло при раждане, тяхната недоносеност, вродени малформации, вътрематочна ретардация, интрапартална асфиксия или сепсис.

Детска консултация от Доктор Мариана Миланова Пловдив

Доктор Мариана Миланова провежда детска консултация в своя кабинет в град Пловдив. Част от детската консултация включва: проследяване на нервно-психическото и физическо развитие на детето, проследяване правилното хранене на детето, профилактика на анемия, хипотрофия, рахит и затлъстяване. Доктор Миланова извършва препоръчителни и задължителни имунизации и назначава различни изследвания.

Лечение детски болести от Доктор Мариана Миланова Пловдив

Доктор Мариана Миланова е лекар педиатър, изцяло отдаден на своята работа. При лечението на деца, Доктор Миланова персонално и индивидуално се грижи за здравето на всеки отделен пациент. Лекарят извършва: лечение на остри и хронични заболявания, задължителни и препоръчителни ваксини и имунизации, нарушения в зрението, затлъстяването и храненето. Доктор Миланова е уверена в това, че у нас има много добри педиатри и Вие, пациентите може да разчитате на тях и да им се доверите. Липсата на информация за отглеждане на дете, кара родителите да се чувстват безпомощни и води до излишни страхове. Основна цел на Доктор Мариана Миланова е да предложи качествена грижа с индивидуално отношение към всяко дете.

Ключови думи:
специалист педиатър Пловдив, лечение детски болести Пловдив, детска консултация Пловдив, неонатолог Пловдив, алергични заболявания Пловдив, болести дихателната система Пловдив, Пловдив детска консултация, Инфекциозни болести деца Пловдив, Контузии травми деца Пловдив, Хомеопатия деца Пловдив, Пловдив Хранителни разстройства деца;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 11402 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории