ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Мариана Иванова
Доктор Мариана Иванова
Доктор Мариана Иванова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Враца - област / Община Козлодуй
Адрес: гр. Козлодуй, ул. Св. Св. Кирил и Методий № 1, каб. 313
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Мариана Иванова - Стоматолог в Козлодуй

Доктор Мариана Иванова е лекар стоматолог в Козлодуй. Тя извършва:стоматологични прегледи, почистване на зъбен камък, поставяне на зъбни мостове и коронки. Стоматологичният кабинет се намира на ул. Св. Св. Кирил и Методий 1.

Доктор Мариана Иванова - лекар стоматолог в град Козлодуй

Доктор Мариана Иванова е лекар стоматолог, практикуващ на територията на град Козлодуй. Като специалист в областта на денталната медицина, Иванова извършва:

  • стоматологични прегледи
  • лечение на зъби и венци
  • почистване на зъбен камък
  • избелване на зъби
  • поставяне на зъбни коронки и мостове

Стоматологичният кабинет на доктор Мариана Иванова е оборудван с модерна стоматологична техника и висококачествени дентални материали.

Стоматологични прегледи от доктор Мариана Иванова град Козлодуй

Доктор Мариана Иванова - Стоматолог в КозлодуйДоктор Иванова извършва стоматологични прегледи и кабинетът си в град Козлодуй. След извършването на прегледа, доктор Иванова изготвя подробен план на лечение. При пациенти със здрави зъби, стоматологичните прегледи се препоръчват на всеки 6 месеца, а при пациенти с налични проблеми, поне на 4 месеца. Добрата превенция на стоматологичните заболявания са профилактичните стоматологични прегледи.

Почистване на зъбен камък в град Козлодуй

Доктор Иванова извършва почистване на зъбен камък. Почистването се извършва с ултразвуков апарат, като се премахва подвенечения и надвенечния зъбен камък. Почистването е безболезнено, след което се извършва полиране. При наличие на пародонтални джобове се извършва кюретиране, с цел по-добро и по-бързо  оздравяване. Почистването на зъбен камък е с различна продължителност при всеки пациент. То зависи от количеството и качеството на отлаганията по зъбите.

Поставяне на зъбни мостове и коронки от доктор Иванова в град Козлодуй

Стоматолог Иванова извършва поставяне на зъбни коронки и мостове в град Козлодуй. Доктор Мариана Иванова е с богат опит в областта на протетичната стоматология. В работата си, използва висококачествени материали и медикаменти, с цел постигане на издръжливост и максимално естествен вид при коронките и мостовете. При разрушени или липсващи зъби, коронките и мостовете са начин за дълготрайно възстановяване. Коронките могат да бъдат изработени от порцелан, металокерамика, метал и златокерамика. Мостовете са сбор от коронки, необходими при повече от 1 липсващ зъб.

Стоматологичен кабинет в град Козлодуй

Стоматологичният кабинет на доктор Мариана Иванова се намира на ул. Св. Св. Кирил и Методий 1 в град Козлодуй. Кабинета предлага бързо и безболезнено зъболечение, стоматологични прегледи, почистване на зъбен камък, поставяне на зъбни коронки и мостове. Стоматологичният кабинет на доктор Иванова е оборудван със съвременна стоматологична техника и дентални материали с високо качество.

Ключови думи:
Доктор Мариана Иванова, доктор Мариана Иванова Козлодуй, лекар стоматолог Козлодуй, стоматолог Козлодуй, стоматологични прегледи Козлодуй, почистване зъбен камък Козлодуй, поставяне зъбни мостове Козлодуй, поставяне зъбни коронки Козлодуй, зъбни мостове Козлодуй, зъбни коронки Козлодуй, стоматологичен кабинет Козлодуй, стоматолог НЗОК Козлодуй, Doktor Mariana Ivanova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6553 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории