ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Лилия Консулова
Доктор Лилия Консулова
Доктор Лилия Консулова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Хасково / Широк център
Адрес: гр. Хасково, ул. Стефан Караджа № 12-14, Ет. 1, Каб. 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ МЕДИЦИНСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Лилия Консулова - Личен лекар в град Хасково

Доктор Лилия Консулова е общопрактикуващ личен лекар в град Хасково. Извършва профилактични предгледи, поставяне на имунизации и ваксини, диагностика и лечение на заболявания.

Личен лекар в храд Хасково, Доктор Лилия Консулова

Доктор Лилия Консулова - Личен лекар в град ХасковоДоктор Лилия Консулова е общопрактикуващ семеен лекар в град Хасково. Като личен лекар извършва: диагностика на заболявания, консултации, поставяне на ваксини и имунизации, насочване за хоспитализация, издава медицински удостоверения, провежда профилактични прегледи и лечение на деца и възрастни. Основната цел на Доктор Лилия Консулова е да осигури достъпна и квалифицирана медицинска помощ за здравето на своите пациенти.

Профилактични прегледи от Доктор Лилия Консулова в град Хасково

Доктор Лилия Консулова е семеен лекар в град Хасково, разполагащ с медицински кабинет за извършване на профилактични и клинични прегледи на деца и възрастни. Като общопрактикуващ личен лекар, измерва кръвното налягане, остротата на зрението и извършва оценка на физическо и психично здраве. Лекарят има богат опит и ще определи, какъв е риска да развиете дадено заболяване. Доктор Лилия Консулова извършва наблюдение на пациенти с хронични заболявания. Тя е внимателен лекар с богат и дългогодишен практически опит, установяващ точно проблемите на своите пациентите.

Диагностика и лечение заболявания от Доктор Лилия Консулова, Хасково

Доктор Лилия Консулова разполага с медицински кабинет, разположен на територията на град Хасково. В него личният лекар извършва консултации, диагностика и лечение на заболявания при деца и възрастни. Медицинският кабинет на личният лекар е оборудван със съвременна диагностична медицинска апаратура. Дългогодишният опит на Доктор Лилия Консулова и апаратурата, с която е оборудван кабинет, са гаранция за високо качество на предлаганите от нея медицински услуги. При нужда, не се притеснявайте да потърсите медицинската помощ на Доктор Лилия Консулова и компетентна професионална консултация за Вашето здраве и здравето на Вашето дето.

Имунизации и ваксинации от Доктор Лилия Консулова в град Хасково

Доктор Лилия Консулова разполага с медицински кабинет разположен в град Хасково. Като личен и семеен лекар тя поставя имунизации и задължителни и препоръчителни ваксини. Доктор Консулова поставя ваксини против: тетанус,  хепатит В, паротит, туберкулоза, морбили, манту, рубеола, както и противогрипни ваксини. Доктор Лилия Консулова извършва консултации за пациентите си, относно поставяне на ваксини и имунизации по желание.

Ключови думи:
личен лекар Хасково, семеен лекар Хасково, общопрактикуващ лекар Хасково, диагностика заболявания Хасково, лечение заболявания Хасково, лечение заболявания деца Хасково, профилактични прегледи Хасково, имунизации Хасково, поставяне ваксини Хасково, Dokctor Liliq Konsulova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 12072 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории