ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Лилия Атанасова
Доктор Лилия Атанасова
Доктор Лилия Атанасова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Добрич - област / Община Каварна
Адрес: гр. Каварна, ул. Васил Левски 36, ет. 1, каб. 15
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ СТОМАТОЛОГИЧЕН КАБИНЕТ СТОМАТОЛОГИЧНИ УСЛУГИ КАРТА

Доктор Лилия Атанасова - Стоматолог в Каварна, Добрич

Доктор Лилия Атанасова работи като стоматолог в град Каварна. Като специалист по дентална медицина извършва стоматологичен преглед, лечение на заболявания на зъби и венци, екстракция на зъби, поставяне на зъбни мостове и коронки, металокерамика и почистване на зъбен камък.

Стоматолог доктор Лилия Атанасова в Каварна, Добрич

Доктор Лилия Атанасова - Стоматолог в Каварна, ДобричДоктор Лилия Атанасова практикува като стоматолог на територията на град Каварна, област Добрич. Доктор Атанасова има богат професионален опит, като специалист по дентална медицина.

Разполага със съвременно оборудван стоматологичен кабинет в град Каварна. Зъболекарят работи само с качествени материали на известни фирми за производство на стоматологични консумативи.

Стоматологичен преглед от доктор Лилия Атанасова в Каварна, Добрич

Доктор Лилия Атанасова предлага на своите пациенти извършване на профилактичнен стоматологичен преглед. Устната профилактика и навременното диагностициране на заболявания в устната кухина са основен фактор за безболезнено и безпроблемно отстраняване на проблеми със зъбите и венците.

Извършването на профилактичнен стоматологичен преглед е изключително важно за поддържането на Вашата добра устна хигиена и орално здраве.

Лечение заболявания на зъби и венци от д-р Лилия Атанасова в Каварна

В своят стоматологичен кабинет доктор Лилия Атанасова извършва безболезнено лечение на заболявания на зъби и венци. Едно от най-честите заболявания на зъбите при хората е кариес. Откриването му в ранен етап води до неговото безболезнено и безкръвно отстраняване.

Ненавременното отстраняване на кариес води до възпаление на зъбния нерв или друго често срещано заболяване в устната кухина – пулпит. Пулпитът е съпроводен с остра или хронична болка на засегнатият зъб.

Не се колебайте да проверите здравословното състояние на вашите зъби и венци в стоматологичният кабинет на доктор Лилия Атанасова и да избегнете услужнения на следващ етап. Поддържането на добра орална хигиена е изключително важно за здравето на вашите зъби и венци.

В своят стоматологичен кабинет доктор Атанасова извършва още: екстракция на зъби, поставяне на зъбни мостове и коронки, металокерамика и почистване на зъбен камък.

Ключови думи:
стоматолог Каварна, специалист дентална медицина Каварна, стоматологичен преглед Каварна, лечение заболявания зъби Каварна, лечение заболявания венци Каварна, екстракция зъби Каварна, поставяне зъбни мостове Каварна, поставяне зъбни коронки Каварна, металокерамика зъби Каварна, почистване зъбен камък Каварна, доктор Лилия Атанасова Каварна, зъболекар Каварна, doktor Liliq Atanasova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8178 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории