ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Гастроентеролог доктор Красимир Паралчев
доктор Красимир Паралчев
доктор Красимир Паралчев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Гастроентеролог
населено място: град Габрово / Център
Адрес: ул. Опълченска 6
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ ПАРТНЬОРИ КАРТА

доктор Красимир Паралчев - Специалист гастроентеролог в град Габрово

Д-р Красимир Паралчев е лекар - специалист по вътрешни болести и гастроентерология. Гастероентерологът предлага профилактични прегледи, диагностика на заболявания, ултразвукова и ендоскопска диагностика в Габрово.

Доктор Красимир Паралчев е гастроентеролог, практикуващ в град Габрово. Специалистът се занимава с лечение на заболявания по стомашно-чревния тракт.

Специалист гастроентеролог в град Габрово

В своята практика, като специалист гастроентеролог, доктор Паралчев извършва лечение на тумори по червата и стомаха, язви, възпаления на червата, болестни състояния на черния дроб. Доктор Паралчев предлага диагностика, превенции и неоперативни терапии на болести по стомашно-чревния тракт с помощта на медикаменозна терапия.

Гастроентерологичен кабинет в град Габрово

Доктор Красимир Богомилов Паралчев разполага с гастроентерологичен кабинет, намиращ се в град Габрово на ул. Опълченска 6. Кабинетът е оборудван с модерна медицинска апаратура за извършване на прегледи и лечение на гастроентерологични заболявания. Доктор Паралчев ще Ви помогне при: стомашни проблеми, заболявания на дебелото и тънкото черво, нарушения на функциите на храносмилателната система.

Лечение на заболяванията на стомашно-чревния тракт в Габрово

Заболяванията на стомашно-чревния тракт имат разнообразна етиология и симптоматика. Доктор Паралчев е специалист, който ще Ви помогне да се справите със заболяване в областта на гастроентерологията. Не се притеснявайте да потърсите неговата помощ при: болестни състояние на черен дроб ( хепатит, цироза ), тумори на стомашно-чревния тракт, възпалителните чревни заболявания, язва и други заболявания.

Ключови думи:
Специалист гастроентеролог Габрово, Лечение заболяванията стомашно-чревния тракт Габрово, Гастроентерологичен кабинет Габрово, специалист вътрешни болести Габрово, гастроентеролог Габрово, гастроентерология Габрово, профилактични прегледи вътрешни болести Габрово, диагностика вътрешни болести Габрово, следене нервно физическо развитие Габрово, ултразвукова диагностика Габрово, ендоскопска диагностика Габрово
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13899 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории