ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Красимир Ечев
Доктор Красимир Ечев
Доктор Красимир Ечев
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Кюстендил / Широк център
Адрес: ул. Христо Ботев № 14
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ КАРТА

Доктор Красимир Ечев - Лекар стоматолог в Кюстендил

Доктор Красимир Ечев е лекар стоматолог в Кюстендил. Зъболекарят извършва: стоматологични прегледи, почистване на зъбен камък, избелване на зъби и естетична стоматология.

Доктор Красимир Ечев – лекар стоматолог в Кюстендил

Доктор Красимир Ечев е лекар стоматолог, практикуващ в град Кюстендил. Като специалист по дентална медицина, доктор Ечев извършва:

  • стоматологични прегледи
  • почистване на зъбен камък
  • избелване на зъби
  • естетична стоматология ( коронки, мостове, фасети, избелване на зъби )

Стоматологичният кабинет на доктор Красимир Ечев ще намерите на ул. Христо Ботев 14 в град Кюстендил.

Стоматологични прегледи от доктор Ечев в град Кюстендил

В зъболекарският си кабинет, доктор Ечев извършва стоматологични прегледи. Специалистът изследва здравето на Вашите венци, зъби и устна кухина. От важно значение за поддържането на отлично дентално здраве са редовните стоматологични прегледи. Редовната и качествена профилактика спестява средства и болки на всеки пациент.Доктор Красимир Ечев - Лекар стоматолог в Кюстендил

Почистване на зъбен камък от доктор Красимир Ечев в Кюстендил

За своите пациенти, доктор Ечев предлага почистване на зъбен камък. Процедурата се нарича скалинг и се извършва механично или ръчно. Зъбният камък не може да бъде отстране с паста и четка. За по-добри резултати, доктор Ечев препоръчва отстраяване чрез комбиниране на двата метода.Зъбният камък е минерализирана плака, която се намира по зъбните повърхности. С времето, всеки естествен зъб губи белотата си. Част от причините са: тютюнопушене, възраст, употреба на кафе, чай, червено вино. 

Естетична стоматология в град Кюстендил

Като лекар стоматолог, доктор Ечев притежава богат опит в областта на естетичната стоматология. Този дял от стоматологията е изкуство и професионален усет за извършване на козметични корекции във цвета, формата и размера на зъбите. Доктор Красимир Ечев предлага следните варианти за сияйна усмивка: избелване на зъби, фасети, коронки, мостове. Стоматологът ще Ви помогне да възвърнете самочувствието и увереността си при общуване.

Стоматологичен кабинет в град Кюстендил

Стоматологичният кабинет на доктор Ечев е оборудван с утвърдена и високотехнологична медицинска техника, която е гаранция за минимална инвазия, безопасност от заразяване, оптимални резултати и безболезненост. Основна мисия на доктор Ечев е да осигури на своите пациенти, висококачествено лечение и комфорт. 

Стоматологичен кабинет в град Кюстендил
Стоматологичният кабинет на доктор Ечев е оборудван с утвърдена и високотехнологична медицинска техника, която е гаранция за минимална инвазия, безопасност от заразяване, оптимални резултати и безболезненост. Основна мисия на доктор Ечев е да осигури на своите пациенти, висококачествено лечение и комфорт. 
Ключови думи:
Доктор Красимир Ечев, Доктор Красимир Ечев Кюстендил, Лекар стоматолог Кюстендил, стоматолог Кюстендил, стоматологични прегледи Кюстендил, почистване зъбен камък Кюстендил, избелване зъби Кюстендил, естетична стоматология Кюстендил, стоматологичен кабинет Кюстендил, дентален лекар Кюстендил, стоматологични услуги Кюстендил, дентален кабинет Кюстендил, зъболечение Кюстендил, екстракция зъби Кюстендил, металокерамика стоматолог Кюстендил, Doktor Krasimir Echev
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5934 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории