ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Константина Йонова
Доктор Константина Йонова
Доктор Константина Йонова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Враца / Център
Адрес: ул. Г. С. Раковски”№41, етаж 1, /входа до спирката на тролея/
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ КАРТА

Доктор Константина Йонова - Стоматологични прегледи в град Враца

Доктор Константина Йонова е стоматолог с богат опит. Тя извършва стоматологични прегледи, лечение на кариеси и избелване на зъби в град Враца.

Стоматолог в град Враца – доктор Константина Йонова

Доктор Константина Йонова е стоматолог, практикуващ в град Враца. Тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариеси и избелване на зъби. Стоматологичният кабинет на доктор Йонова е оборудван с висококачествени материали съвременна апаратура. Кабинетът се намира на ул. Г. С. Раковски 41.

Стоматологични прегледи от Доктор Константина Йонова град Враца

Като лекар – стоматолог, доктор Йонова извършва стоматологични прегледи в зъболекарският си кабинет в град Враца. Прегледът представлява, обстойно преглеждане на устната кухина, зъбите и венците, след което се снема стоматологичен статус за здравното състояние на пациента. За поддържането на добро орално и дентално здраве, от важно значение са редовните стоматологични прегледи. Доктор Йонова съветва своите пациенти, поне веднъж да 6 месеца да посещават стоматологичния кабинет.

Лечение на кариес от доктор Константина Йонова

Едно от най-честите заболявания, което засяга почти 90 % от хората е зъбният кариес. Доктор Константина Йонова извършва лечение на кариес, без кървене и болка. При този вид лечение се използват пломби, който биват няколко вида, в зависимост от материала. В работата си, доктор Йонова използва фотополимери, амалгама, композити и химиополимери. Редовните профилактични прегледи и консултации със стоматолог са превенция за развитието на зъбен кариес.

Стоматологичен кабинет доктор Константина Йонова град Враца

Стоматологичният кабинет на доктор Йонова е оборудван с модерна техника и апаратура, позволяваща прилагането на иновативни методи за зъболечение. Доктор Йонова използва качествени материали за изготвяне на пломби, коронки и фасети и за извършването на стоматологични прегледи и лечения. За доктор Константина Йонова е важно, пациент да се чувства удобно, комфортно и да не се притеснява.

Ключови думи:
фокална диагностика, йонофорези, Стоматолог Враца, стоматологични прегледи Враца, лечение кариес Враца, стоматологичен кабинет Враца, специалист дентална медицина Враца, дентална медицина Враца, стоматологични прегледи център Враца, лечение кариес център Враца, лечение парадонтит център Враца, лечение венци център Враца, рентгенова диагностика Враца, doctor konstantina yonova
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 9958 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории