ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Хомеопат Доктор Кинче Топалова
Доктор Кинче Топалова
Доктор Кинче Топалова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Хомеопат
населено място: град Сливен / Клуцохор
Адрес: ул. Стефан Караджа 2, ДКЦ 2, каб. 54
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ РЗОК КАРТА

Доктор Кинче Топалова - ОБЩОПРАКТИКУВАЩ ЛЕКАР, ХОМЕОПАТ СЛИВЕН

Доктор Кинче Топалова е общопрактикуващ лекар в град Сливен. Извършва профилактични прегледи и детски консултации. Специалист в областта на хомеопатичното лечение.

Общопрактикуващ лекар доктор Кинче Топалова в град Сливен

Доктор Кинче Топалова е общопрактикуващ лекар, работещ на територията на град Сливен. Доктор Топалова извършва профилактични прегледи, детски консултации и домашни посещения. Дългогодишният и опит в областта на медицината и индивидуалното отношение към пациентите и са и спечелили тяхното доверие. В своя кабинет намиращ се в квартал Клуцохор, на улица Стефан Караджа 2 - ДКЦ 2, доктор Кинче Топалова извършва медицински прегледи, имунизации, проследяване на физическото и психическо развитие, диагностика и лечение. Доктор Топалова е специалист хомепат член на българската асоциация на лекарите хомеопати.

Профилактични прегледи от доктор Кинче Топалова в град Сливен

Доктор Кинче Топалова извършва профилактични прегледи в своя кабинет в град Сливен. Тя провежда ежегодните изследвания за всеки пациент и извършва задължителните имунизации според българския имунизационен календар. Доктор Топалова прослдява състоянието на своите пациенти с хронични заболявания и извършва редовни лабораторни изследвания за проверка на тяхното състояние. Нейният професионализъм и отношения към пациентите са и спечелили тяхното доверие.

Доктор Кинче Топалова извършва и детски консултации. Провежда наблюдения на новородени, консултации при кърмене и хранене на детето, поставя задължителните ваксини, проследява физическото и психическо състояние на децата. Доктор Топалова е специалист хомеопат и провежда лечението особено на малките деца предимно с натурални, хомепатични препарати – подход който все повече се предпочита от съвременните майки.

Хомеопатично лечение от доктор Кинче Топалова в град Сливен

Доктор Кинче Топалова е част от сдружението на българските лекари хомеопати и  е с богат опит в провеждането на хомеопатично лечение на редица заболявания при деца и възрастни.

Хомеопатията е метод от алтернативната медицина, който е все по-предпочитан за лечение, поради употребата на естествени природосъобразни продукти и препарати за лечение. За хомеопатичното лечение се използват методи, при които с индивидуално подбрани хомеопатични лекарства се стимулират естествените оздравителни реакции на организма. Хомеопатията не действа агресивно и не нанася вреда по токсичен път или да променя самия организъм.

Ключови думи:
доктор Кинче Топалова Сливен, общопрактикуващ лекар Сливен, личен лекар Сливен, семеен лекар Сливен, личен лекар GP Сливен, хомеопатия Сливен, хомеопатично лечение Сливен, лекар хомеопат Сливен, профилактични прегледи Сливен, детска консултация Сливен, клинични прегледи Сливен, клинико лабораторни изследвания Сливен, домашни посещения пациенти Сливен, изготвяне медицински удостоверения Сливен, консултации лекар Сливен, имунизации лекар Сливен, поставяне ваксини Сливен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8929 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории