ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Ортопед Доктор Ивайло Иванов
Доктор Ивайло Иванов
Доктор Ивайло Иванов
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Ортопед
населено място: град Монтана / Широк център
Адрес: ул. Цар Борис ІІІ 11 , каб.209
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Ивайло Иванов - Специалист ортопед - травматолог в Монтана

Доктор Ивайло Иванов е специалист ортопед – травматолог. Специалистът извършва лечение на заболявания засягащи опорно-двигателния апарат. Кабинетът по ортопедия на Д-р Иванов се намира в град Монтана.

Доктор Ивайло Иванов е специалист ортопед – травматолог, практикуващ в град Монтана. Лекарят разполага с ортопедичен кабинет, в който извършва прегледи и лечение на  ортопедични заболявания.

Специалист ортопед - травматолог Доктор Ивайло Иванов

Доктор Ивайло Иванов е ортопед – травматолог с дългогодишен опит. Специалистът извършва лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, травми, счупвания и други проблеми. Като специалист ортопед, доктор Иванов ще Ви помогне при навяхване, травми от спортуване, болки в стави, изкълчвания и други заболявания. Ортопедът – травматолог лекува възпалителни и дегенеративни състояния, вродени малформации на крайниците.

Ортопедичен кабинет в град Монтана - Доктор Ивайло Иванов

Ортопедичният кабинет на доктор Ивайло Методиев се намира в град Монтана на ул. Цар Борис ІІІ 11. Доктор Ивайло Иванов извършва диагностика и лечение на травматологични и ортопедични заболявания, лечение на артроза, спондилоартроза и коксартроза на крака и ръце, фрактури на лакътна и раменна кост. Специалистът прилага съвременни методи на лечение.

Лечение на ортопедични заболявания от Доктор Ивайло Иванов

Доктор Иванов оказва медицинска помощ по ортопедия и травматология на пациенти от всяка възраст: деца, хора в напреднала и средна възраст, активно спортуващи и професионални спортисти. В своята практика, той лекува травми и заболявания на опорно-двигателния апарат, придобити с времето или вродени ортопедични заболявания.

Ако страдате от травми, контузии, заболявания по опорно-двигателния апарат или други проблеми в областта на ортопедията и травматологията, доктор Методиев ще ви даде подходящ съвет и ще назначи лечение за възможно най-бързото ви възстановяване.

Ключови думи:
Специалист ортопед Монтана, Специалист ортопед травматолог Монтана, Ортопедичен кабинет Монтана, Лечение ортопедични заболявания Монтана, oртопедия и травматология Монтана, травматолог Монтана, лечение заболявания ОДА Монтана, диагностика заболявания на ОДА Монтана, ортопеди Монтана
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 10779 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории