ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Ирена Гаджева
Доктор Ирена Гаджева
Доктор Ирена Гаджева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град София / Младост 1
Адрес: бул. Андрей Ляпчев, бл.259А, вх.3
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ АДРЕС НЗОК КАРТА

Доктор Ирена Гаджева - Стоматологични услуги в София, ж.к. Младост 1

Д-р Ирена Гаджева е стоматолог, практикуващ в София. Доктор Гаджева предлага стоматологично обслужване включващо: детска и естетична стоматология, прегледи и консултации.

Стоматолог в град София, жк. Младост 1

Доктор Ирена Гаджева е стоматолог, практикуващ в собствен зъболекарски кабинет в град София. Като специалист по дентална медицина тя предлага цялостно стоматологично обслужване включващо: профилактични прегледи, консултации, поставяне на пломби, вадене на зъби, лечение на заболявания на венците, детска и естетична стоматология. Стоматологичният кабинет на доктор Гаджева се намира в жк. Младост 1, бул. Андрей Ляпчев, бл.259А,  вх. 3.

Стоматологични прегледи в град София от доктор Ирена Гаджева

Като стоматолог, доктор Гаджева извършва стоматологични прегледи в град София. По време на прегледа, зъболекарят изследва здравето на езика, венците, зъбите и устата на пациента. Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на стоматологичен статус. За поддържането на добро орално и дентално здраве е от важно значение, пациентите редовно да посещават личният си зъболекар. 

Детска стоматология от доктор Ирена Гаджева в град София

Детската стоматология се занимава с поддържането на оралното здраве при децата и юношите. Профилактичните прегледи трябва да започнат в много ранна детска възраст, с цел навременно откриване на зъбно-челюстните деформации, зъбен кариес или заболяванията на пародонта. Ранно откритите стоматологични заболявания при децата, намаляват разходите за стоматологично лечение и спестяват болката на децата.

Естетична стоматология в град София, жк. Младост 1

Доктор Ирена Гаджева извършва стоматологични услуги в областта на естетичната стоматология. Доктор Гаджева предлага: скриване на дефекти на предни зъби, избелване на зъби, възстановяване на износени и фрактурирани зъби, поставяне на металокерамични мостове, промяна в захапката и други козметични стоматологични услуги. Естетичната стоматология е изкуство, чрез което доктор Гаджева ще промени вашата визия и ще възвърне самочувствието Ви.

В стоматологичният кабинет на доктор Ирена Гаджева, пациентите получават качествено и безболезнено лечение на достъпни цени. Кабинетът е оборудван с модерна техника за зъболечение и качествени материали на световни производители.

Ключови думи:
стоматологични услуги София,стоматолог София,зъболекар София Младост1,обща стоматология София Младост 1,естетична стоматология София,лазертерапия зъби София,детски зъболекар София Младост1, доктор Ирена Гаджева, doctor Irena Gadjeva;
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 8399 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории