ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Гастроентеролог Доктор Илияна Давидова
Доктор Илияна Давидова
Доктор Илияна Давидова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Гастроентеролог
населено място: град Варна / Район Приморски
Адрес: бул. Христо Смирненски 1, МБАЛ Света Марина (Първо вътрешно отделение)
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Илияна Давидова - Лекар гастроентеролог в град Варна

Доктор Илияна Давидова е лекар гастроентеролог, практикуващ в град Варна. В гастроентерологичният си кабинет, извършва диагностика и лечение на гастроентерологични заболявания.

Доктор Илияна Давидова – гастроентеролог в град Варна

Доктор Илияна Давидова е лекар, специалист по гастроентерология и вътрешни болести. Тя извършва диагностика и лечение на гастроентерологични и вътрешни заболявания, чрез методите на долна и горна ендоскопия и абдоминалната ехоскопия. Гастроентерологичния кабинет на доктор Давидова се намира в град Варна, бул. Христо Смирненски 1.

Лекар гастроентеролог в град Варна, район Приморски

Като лекар гастроентеролог, доктор Давидова извършва лечение на язви, болестни състояния на черния дроб, възпаления на червата, тумори на стомаха и червата. Като специалист в областта на гастроентерологията, лекарят предлага превенции, диагностика и медицински неоперативни терапии на болести по стомашно-чревния тракт.

Лечение на гастроентерологични заболявания в град Варна

Гастроентерологията е медицинска специалност, занимаваща се с диагностиката и лечението на заболявания на панкреаса, жлъчката и жлъчните пътища, черния дроб и стомашно – чревния тракт. Доктор Давидова извършва ехографски и ендоскопски изследвания, дуплекс и триплекс доплерово изследване, контрастна ехография и ендоскопски изследвания на дебело черво, стомах и хранопровод. Преди назначаването на лечение на гастроентерологични заболявания е необходимо да се проведат редица изследвания, даваща информация за жлъчно - каменна болест, възпалителни заболявания и обемни процеси.

Гастроентерологичен кабинет доктор Илияна Давидова град Варна

Доктор Илияна Давидова разполага с гастроентерологичен кабинет, разположен в град Варна към МБАЛ Света Марина. Кабинетът е оборудван с модерна медицинска апаратура за осъществяването на диагностика и лечение на гастроентерологични заболявания. Доктор Давидова ще Ви помогне при: нарушена функция на храносмилателната система, заболявания на тънкото и дебелото черво, стомашни проблеми.

Ключови думи:
Доктор Илияна Давидова Варна, Лекар гастроентеролог Варна, Лечение гастроентерологични заболявания Варна, Гастроентерологичен кабинет Варна, лекар специалист гастроентерология Варна, специалист гастроентеролог Варна, гастроентерология Варна, абдоминална ехоскопия Варна, ендоскопия Варна, лекар специалист вътрешни болести Варна, специалисти вътрешни болести Варна
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ


Тази страница е
посетена 8083 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории