ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP доктор Горица Филипова
доктор Горица Филипова
доктор Горица Филипова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: Монтана - област / Община Лом
Адрес: гр. Лом ул. "Тодор Каблешков" № 2
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Горица Филипова - Личен и семеен лекар в град Лом

Доктор Горица Филипова е личен и семеен лекар Лом. Тя извършва профилактични прегледи и лечение на заболявания в медицинският си кабинет на ул. Тодор Каблешков 2.

Личен и семеен лекар в град Лом - Доктор Горица Филипова

Доктор Горица Филипова е личен и семеен лекар, практикуващ в град Лом, област Монтана. Като личен лекар, Филипова извършва: прегледи, диагностика и лечение на деца и възрастни, домашни посещения на пациенти, имунизации и ваксинации, детски консултации и други медицински услуги. Доктор Филипова има сключен договор с НЗОК и издава направления за специалисти или хоспитализация при необходимост.

Профилактични прегледи от доктор Горица Филипова град Лом

Доктор Филипова извършва профилактични прегледи в медицинският си кабинет, разположен на ул. Тодор Каблешков 2 в град Лом. Като семеен лекар, тя следи здравето на своите пациенти и реагира адекватно при промяна в здравното им състояние. Доктор Филипова извършва задължителните ежегодни профилактични прегледи, клинични лабораторни изследвания, електрокардиограма, измерване на кръвно налягане.

Лечение на заболявания от Доктор Филипова в град Лом, област Монтана

Като личен и семеен лекар, доктор Филипова разполага с медицински кабинет за диагностика и лечение на заболявания. Дългогодишният й опит като лекар е гаранция за качество на предлаганите от нея медицински услуги. Доктор Филипова извършва лечение на хронични заболявания, грип, настинки и други оплаквания. Предимно метода на лечение е чрез хомеопатия или други лекарствени медикаменти, в случай на по-сериозно заболяване, доктор Филипова издава направления за специалист.

Медицински кабинет в град Лом

Медицинският кабинет на доктор Горица Филипова се намира на ул. Тодор Каблешков 2. Той е оборудван с съвременна техника, необходима за диагноситика и лечение на деца и възрастни. При здравословен проблем, не се колебайте да потърсите медицинска помощ на доктор Филипова. Тя е внимателен специалист с дългогодишен опит като личен и семеен лекар.

Ключови думи:
личен лекар Лом, семеен лекар Лом, профилактични прегледи Лом, лечение заболявания Лом, медицински кабинет Лом, доктор Горица Филипова, doktor Gorica Filipova, общопрактикуващ лекар област Монтана, общопрактикуващи лекари Лом, диагностика и лечение на пациенти Лом, имунизации и ваксини Лом
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5988 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории