ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Педиатър Доктор Генка Пейчева
Доктор Генка Пейчева
Доктор Генка Пейчева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Педиатър
населено място: град Стара Загора / Широк Център
Адрес: ул. Васил Левски 60, гр. Казанлък-сряда и петък;
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

Доктор Генка Пейчева - Специалист педиатър в град Стара Загора

Доктор Генка Пейчева лекар педиатър, специалист при лечението на детски болести. Кабинетът на доктор Пейчева се намира в град Стара Загора.

Доктор Генка Пейчева е специалист педиатър, практикуващ своята дейност в град Стара Загора. Лекарят извършва прегледи, детска консултация и лечение на детски болести.

Специалист педиатър Доктор Генка Пейчева

Като специалист педиатър, доктор Генка Пейчева се занимава с проследяването на нервно-психическо и физическото развитие на децата, диагностика и лечение на заболявания при тях. Доктор Генка Пейчева притежава богат професионален опит. Заболяванията при децата се отличават от тези при възрастните хора, за това се изисква професионално лечение и добро познаване на педиатрия.

Педиатрията е дял от медицината, който се занимава с нормалното нервно-психическо и физическо развитие на деца до 18 годишна възраст.

Лечение на детски болести от Доктор Генка Пейчева

Доктор Генка Пейчева е специалист педиатър, изцяло отдаден на своята работа. При лечението на детски болести, лекарят индивидуално и персонално се грижи за здравето на всеки отделен пациент. Като специалист по детски и инфекциозни болести, Доктор Генка Пейчева извършва лечение на заболявания засягащи дихателните пътища, като: пневмонии, астма и астматични бронхити. Лекарят извършва лечение на алергични заболявания - сенна хрема, атопичен дерматит, хранителни алергии.

Детска консултация от Доктор Генка Пейчева

В кабинета на Доктор Генка Пейчева се извършва детска консултация. Част от детската консултация, предлагана от Доктор Пейчева включва: проследяване на правилното хранене на Вашето дете, проследяване на нервно-психическото и физическото развитие, хипотрофия, затлъстяване и рахит. Доктор Георгиева извършва препоръчителни и задължителни имунизации и назначава различни изследвания.

Основна цел на Доктор Генка Пейчева е да предложи качествена грижа с индивидуално отношение към Вашето дете и максимално удобство за малките пациенти.

Медицински кабинет на Доктор Генка Пейчева

Доктор Генка Пейчева разполага с медицински кабинет,  оборудван със съвременна медицинска апаратура, за диагностика и лечение на детски заболявания. Лекаря използва качествени медицински материали и средства, на известни производители. Доктор Пейчева ще Ви даде отговор на всичко свързано с профилактиката и лечението на дадено заболяване на Вашето дете. Професионализма на Доктор Генка Пейчева и приятната обстановка в кабинета, създават настроение спокойствие на децата.

Ключови думи:
специалист педиатър Стара Загора, лечение детски болести Стара Загора, детска консултация Стара Загора, инфекционист Стара Загора, специалист детски болести Стара Загора, специалист инфекциозни болести Стара Загора, лечение алергични болести Стара Загора, лечение дихателни заболявания Стара Загора,
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 14294 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории