ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP доктор Галя Атанасова
доктор Галя Атанасова
доктор Галя Атанасова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: град Плевен / Център
Адрес: ул. Сан Стефано 1 , каб. 35
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

доктор Галя Атанасова - Общопрактикуващ семеен лекар в Плевен

Д-р Галя Атанасова е общопрактикуващ лекар с богат опит. Тя извършва детски консултации, прегледи и лечение на деца и възрасти в кабинета си в град Плевен.

Доктор Галя Найденова Атанасова е общопрактикуващ лекар в град Плевен. Като личен лекар, специалистът извършва детски консултации, прегледи и лечение на деца и възрасти в медицинският си кабинет. 

Общопрактикуващ лекар доктор Галя Атанасова

Като общопрактикуващ лекар, Галя Атанасова извършва прегледи и лечение на деца и възрастни. В своята работа, доктор Атанасова се грижи за хронично болни пациенти и извършва наблюдение на кърмачета и новородени. В медицинският кабинет, личният лекар извършва имунизации, ваксинации, измерване на тегло и ръст и други медицински дейности.

Детска консултация в град Плевен от доктор Атанасова

В кабинета на доктор Галя Атанасова се провежда детска консултация. Малка част от консултацията включва: проследяване на физическото и нервно-психическото развитие на детето, проследяване правилното хранене на детето, профилактика на рахит, анемия, хипотрофия и  затлъстяване. За вашите деца, като общопрактикуващ лекар, доктор Атанасова извършва задължителни и препоръчителни имунизации и назначава различни изследвания.

Медицински кабинет доктор Галя Атанасова град Плевен

Медицинският кабинет на доктор Атанасова ще намерите в град Плевен - ДКЦ 2. Той е оборудван с модерна терапевтична и диагностична апаратура. За качеството на медицинските услуги, допринасят богатият опит на специалиста и модерно оборудване. Медицинският кабинет на Атанасова, отговаря на хигиенните изисквания за диагностика и лечение.

Доктор Галя Атанасова предлага индивидуално отношение към всеки пациент. За най-малките пациенти, тя осигурява максимален комфорт и удобство.

Ключови думи:
Общопрактикуващ лекар Плевен, Детска консултация Плевен, Медицински кабинет Плевен, семеен лекар кабинет Плевен, личен лекар Плевен, личен лекар GP Плевен, лечение и диагностика на пациенти Плевен, изследвания пациенти Плевен, издаване на направления за лекари специалисти Плевен, имунизации Плевен, ваксини Плевен, кардиология Плевен, специалист кардиолог Плевен
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5836 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории