ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Медицина и здравеопазване Ветеринарни клиники доктор ГЪЛЪБИН МЛАДЕНОВ
доктор ГЪЛЪБИН МЛАДЕНОВ
доктор ГЪЛЪБИН МЛАДЕНОВ
ДЕЙНОСТ
Обезпаразитяване
дейност: Медицина и здравеопазване / Ветеринарни клиники
населено място: град София / Надежда 1
Адрес: бул. "Хан Кубрат" , бл. 101, вх. А, ет. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ОФИСИ УСЛУГИ КАРТА

доктор ГЪЛЪБИН МЛАДЕНОВ - ВЕТЕРИНАРЕН КАБИНЕТ, ВЕТЕРИНАРНИ УСЛУГИ СОФИЯ

Ветеринарен кабинет Д-р Гълъбин Младенов извършва профилактични прегледи на домашни животни, диагностика и лечение на болести.В клиниката се продават храни за животни и ветеринаромедицински препарати и лекарства.

Д-р Младенов извършва прегледи,диагностика и лечения на домашни животни в собствен ветеринарен кабинет. Предлагаме храни,лекарства и препарари за домашни любимци.

Профилактичните прегледи и манипулации при животните са същите както и при хората.Те се правят с цел отриване на заболявания,след оперативни процедури или друг вид лечение.Също както и при нас на животните им се правят изследвания:пълна кръвна картина,изследвания на урината,микроскопски изследвания и други.Манипулациите при домашните любимци са главно обезпаразитяване и ваксинаиция.

Диагностика и лечение в нашият кабинет предимно правим на на болести при котки,кучета,зайчета и други животни в областта на стоматологията,вътрешни болести,кожни заболявания и други проблеми с помоща на модерна апаратура.

Храната която даваме на животните е много важна за неговото здраве.Тя трябва да е съобразена с неговият вид,килограмите,възрастта и породата.За да е сигурно качеството на храната,ви препоръжваме съвет с ветеринарен специалист.

Ветеринаромедицински препарати и лекарства също са много важни и е редно те да се закупят от специализирани аптеки или от ветеринарният кабинет на вашият ветеринарен лекар грижещ се за здравето на вашето животинчта. Те трябва да са тествани,сетрифицирани и в срок на годност.Дозата също трябва да е добре обсъдена преди употреба.

При нужда от ветеринарна помощ като профилактични прегледи и панипулации,диагностика и лечение може да се обърнете към Д-р Гълъбин Младенов практикуващ в град София.

Ключови думи:
лечение животни София,прегледи домашни животни,лечение домашни животни София,ветеринатен лекар София,ветеринарен кабинет,препарати домашни любимци, ветеринаромедицински препарати София, ветеринарни услуги София
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 10436 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории