ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Евелина Йотова
доктор Евелина Йотова
доктор Евелина Йотова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: Пловдив - област / Община Асеновград
Адрес: гр. Асеновград , ул. Васил Априлов 5
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ РАБОТНО ВРЕМЕ КАРТА

доктор Евелина Йотова - Изграждане на зъбни мостове в Асеновград

Доктор Евелина Йотова е стоматолог, извършващ стоматологични прегледи, лечение на кариес и други стоматологични услуги в стоматологичният си кабинет в Асеновград.

Доктор Евелина Йотова е стоматолог, практикуващ в град Асеновград. Като специалист стоматолог, тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес и други стоматологични услуги. Д-р Евелина Йотоваа е завършила в МА Стоматологичен факултет град Пловдив през 1992г. Тя практикува своята професия с изключително удоволствие и любов.

Специалист стоматолог в Асеновград - Доктор Евелина Йотова

Като специалист стоматолог, доктор Йотова извършва широк спектър от стоматологични услуги. Предлага на своите пациенти естетично протезиране на зъби, като за изработката на протезите използва само качествени материали на водещите на пазара фирми производители. При наличието на болка в зъбите или некомфортно усещане в устната кухина, не се колебайте да потърсите стоматологичните услуги на доктор Евелина Йотова.

Доктор Евелина Йотова извършва стоматологични прегледи в Асеновград

Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на медицински и стоматологичен статус. По време на прегледа, зъболекарят изследва здравето на зъбите, устата, венците и езика на пациента. Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве. Доктор Йотова съветва хората, поне веднъж на 6 месеца да посетят  личният си стоматолог.

Лечение на кариес от доктор Евелина Йотова в град Асеновград

Зъбният кариес е доста често срещано заболяване и засяга над 90 % от хората. В кабинета на доктор Йотова, лечението на кариесът протича леко и бързо, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес, това са пломбите. Материалите, от който са изработени пломбите са: фотополимери, химиополимери, композити и амалгама. Предпазването от развитие на зъбен кариес е възможно с помощта на добър специалист и редовни профилактични прегледи.

Избирайки за личен стоматолог доктор Евелина Йотова, Вие получавате безболезнено лечение, индивидуален подход и лечение със съвременна апаратура, сигурност, високо качество и коректност.

Ключови думи:
изграждане временни мостове Асеновград, метална вставка Асеновград, възстановяване на зъби с фиброщифт Асеновград, екстракция на еднокоренов зъб Асеновград, Специалист стоматолог Пловдив, стоматологични прегледи Пловдив, Лечение кариес Пловдив
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 6030 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории