ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар Доктор Емилия Панчева
Доктор Емилия Панчева
Доктор Емилия Панчева
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: област Благоевград / Община Сандански
Адрес: гр. Сандански, ул. Воден № 10
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Емилия Панчева - Стоматолог и пародонтолог в Сандански

Доктор Емилия Панчева е стоматолог, пародонтолог в Сандански. Тя извършва стоматологични прегледи и лечения, както и услуги в областта на естетична стоматология. Доктор Панчева разполага с рентгенов кабинет за зъбни снимки.

Доктор Емилия Панчева – стоматолог, пародонтолог в град Сандански

Доктор Емилия Панчева практикува като стоматолог и пародонтолог в град Сандански. Стоматологичният кабинет на доктор Панчева се намира на ул. Воден 10. Като стоматолог извършва стоматологични прегледи, лечение на кариеси и дентални услуги в областта на естетичната стоматология.

Доктор Емилия Панчева - Стоматолог и пародонтолог в СанданскиПародонтологията е рядка, трудна и полезна специалност, която се занимава с симетрията и красотата на венците. Пародонтът поддържа и обхваща зъба в устната кухина и се състои от: алвеоларна кост, цимент на корена, периодонтален лигамент и гингива. Доктор Емилия Панчева е специалист пародонтолог, практикуващ в град Сандански. Кървящите и зачервени венци за симптом, който алармира за посещение при пародонтолог.

Стоматологични прегледи от доктор Панчева в град Сандански

Доктор Панчева извършва стоматологични прегледи в кабинета си в град Сандански. След обстоен преглед, снема денталното състояние на пациента. При необходимост се правят зъбни снимки за добиването на по-точна и ясна представа за състоянието на зъба. Доктор Панчева ще Ви консултира за Вашето дентално здраве и евентуалните стъпки при последващо лечение. Доктор Панчева гарантира на своите пациенти отлични резултати и дълготраен ефект.

Естетична стоматология от доктор Емилия Панчева в Сандански

Доктор Панчева извършва дентални услуги в областта на естетичната стоматология. Този дял от стоматологията е изкуство и професионален усет за извършването на козметични корекции в цвета, формата и размера на зъбите. Доктор  Панчева предлага следните варианти за сияйна усмивка – мостове, коронки, избелване на зъби, фасети и почистване на зъбен камък. Доверявайки се на професионализма на доктор Панчева, пациентите успяват да си възвърнат самочувствието да се усмихват и увереността да общуват спокойно.

Рентгенов кабинет за зъбни снимки в град Сандански

Доктор Емилия Панчева разполага с рентгенов кабинет за зъбни снимки на ул. Воден 10 в град Сандански. В кабинета се извършват пълна гама от рентгенови изследвания в областта на денталната медицина. Зъбните снимки, които изработваме са с изключително високо качество. Точно това е необходимо на стоматолозите за точно диагностициране и лечение на пациентите. Рентгеновият кабинет за зъбни снимки доктор Панчева е единственият в град Сандански. Затова ние обслужваме пациентите професионално, бързо и на конкурентни цени.

Ключови думи:
Доктор Емилия Панчева, Доктор Емилия Панчева Сандански, стоматолог Сандански, пародонтолог Сандански, лекар стоматолог Сандански, специалист пародонтолог Сандански, стоматологични прегледи Сандански, естетична стоматология Сандански, рентгенов кабинет Сандански, зъбни снимки Сандански, стоматологичен кабинет Сандански, избелване зъби Сандански, почистване зъбен камък Сандански, естетична дентална медицина Сандански, Doktor Emiliq Pancheva
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7763 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории