ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Акушер-гинеколог доктор Емил Желязков
доктор Емил Желязков
доктор Емил Желязков
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Акушер-гинеколог
населено място: град София / Красно Село
Адрес: ул. Дамян Груев 33
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ АГ УСЛУГИ КАРТА

доктор Емил Желязков - Специалист акушер-гинеколог в София, Красно Село

Доктор Емил Желязков е специалист акушер-гинеколог в град София. Извършва гинекологични прегледи, женска консултация, ехографии, колпоскопия и цитонамазка.

Специалист акушер-гинеколог доктор Емил Желязков София

Доктор Емил Желязков е специалист акушер гинеколог, практикуващ своята дейност в град София, квартал Красно Село. Лекарят има богат професионален опит в областта на гинекологията. Доктор Желязков извършва широк спектър от акушеро-гинекологични услуги: гинекологични прегледи, женска консултация, ехографии, колпоскопия, цитонамазка.

Гинекологията е дял от медицината, която изучава физиологията на половите органи при жените, болестите, от които страдат, тяхното предпазване и лечение.

Гинекологични прегледи от Доктор Емил Желязков София

Гинекологичните прегледи са изключително важна част от здравната профилактика при жените. Доктор Емил Желязков препоръчва на жените, водещи полов живот, веднъж годишно да си правят профилактичен преглед. Доктор Емил Желязков ще Ви консултира, какво е необходимо да направите в начален стадий на бременност, ще Ви обясни подробностите относно прегледа, профилактиката или назначаването на изследвания.

Колпоскопия от Доктор Емил Желязков София

Доктор Емил Желязков в град София извършва колпоскопия. Това е метод за диагностика на заболявания на маточната шийка: кондиломи, полипи, преканцерози, ранички и папиломи. Ултразвуковият преглед се извършва с цел диагностициране заболявания на матката, тръбите и яйчниците. Колпоскопията се използва за: предракови състояния, ранно разпознаване ракови процеси, както и за установяване на рак на шийката на матката при жените. С нейна помощта се диагностицират изменения на матката и на лигавицата на маточната шийка: тъканни дефекти, леки вътрешни кръвотечения, малки или нараствания аденоми.

Женска консултация от Доктор Емил Желязков София

Женската консултация представлява запознаване на лекаря с проблемите на пациента, диагностика и изготвяне на индивидуален план за лечение. Целта на тези консултации е навременно откриване на евентуални проблеми, поведение през цялата бременност на жената.Женските консултации се извършват за проследяване на бременност, което се състои от прегледи и редица лабораторни изследвания. Бременността е физиологично състояние при жената, но има случай, в които понякога протича с усложнения на здравето на плода и жената.

Цитонамазка от Доктор Емил Желязков София

Доктор Емил Желязков извършва цитонамазка в своя кабинет в град София. Цитонамазката е изследване, за ранно откриване и диагностициране за рак на маточната шийка при жените. Процедурата е безболезнена и обикновено се извършва в клиника или лекарски кабинет. С помощта на малки четчици или памучни шпатули се вземат проби от лигавицата на шийката на матката, после биват оцветени и изследвани под микроскоп.

Акушеро-гинекологичен кабинет Доктор Емил Желязков София

Акушеро-гинекологичният кабинет на доктор Емил Желязков е оборудван с необходимата медицинска апаратура и техника за извършване на акушеро-гинекологични прегледи и изследвания. В АГ кабинета на доктор Желязков ще получите внимание и професионални съвети, как да процедирате и да се грижите за здравето си при поява на гинекологичен проблем.

Ключови думи:
акушер гинеколог София Красно Село, гинекологични прегледи София Красно Село, женска консултация София Красно Село, ехографии София Красно Село, трансвагинална ехография София Красно Село, колпоскопия София Красно Село, цитонамазки София Красно Село, прекъсване бременност София Красно Село, тест хламидия София Красно Село, гинекологични операции София Красно Село
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 13102 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории