ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Стоматолог-Зъболекар доктор Елка Лукарска Ангелова
доктор Елка Лукарска Ангелова
доктор Елка Лукарска Ангелова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Стоматолог-Зъболекар
населено място: град Благоевград / Широк център
Адрес: ул. Тодор Александров 19 , каб. 414
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ЕСТЕТИЧНА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА КАРТА

доктор Елка Лукарска Ангелова - Стоматологични прегледи в град Благоевград

Д-р Елка Лукарска е стоматолог, практикуващ в град Благоевград. Тя предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, детска стоматология и естетична дентална медицина.

Доктор Елка Лукарска Ангелова е специалист по дентална медицина и практикува своята професия на територията на град Благоевград. Стоматологът предлага стоматологични прегледи, лечение на кариес, детска стоматология и естетична дентална медицина.

Стоматологични прегледи доктор Елка Лукарска Ангелова

Стоматологичния преглед включва преглеждане и снемане на медицински и стоматологичен статус. По време на прегледа, зъболекарят изследва здравето на зъбите, устата, венците и езика на пациента. Редовните прегледи са от важно значение, за поддържането на добро дентално и орално здраве. Доктор Ангелова съветва хората, поне веднъж на 6 месеца да посетят  личният си стоматолог.

Лечение на кариес от доктор Елка Лукарска Ангелова

Зъбният кариес е доста често срещано заболяване и засяга над 90 % от хората. В кабинета на доктор Лукарска, лечението на кариесът протича леко и бързо, без болка и кървене. Основен метод, използван при лечението на кариес, това са пломбите. Пациентът може да избира между няколко вида. Материалите, от който са направени пломбите са: фотополимери, химиополимери, композити и амалгама. Предпазването от развитие на зъбен кариес е възможно с помощта на добър специалист и редовни профилактични прегледи.

Детска стоматология от доктор Елка Лукарска Ангелова

Детската стоматология е посветена на поддържането на оралното здраве на юноши и деца. Първото посещение на детето при зъболекарят, трябва да бъде преди навършване на годинка.  Доктор Елка Лукарска ще ви посъветва, как да почиствате детските зъбки, как да преодолеете страха на детето от посещението при стоматолог и каква профилактика да извършвате срещу кариес.

За да бъде красива и сияйна Вашата усмивка, за да имате здрави и бели зъби без кариеси, доктор Ангелова съветва своите пациенти да следят редовно здравословното състояние на устната кухина. Кабинетът на Доктор Елка Лукарска Ангелова е оборудван с модерна апаратура и в него пациентите получат индивидуално отношение и качествено лечение.

Ключови думи:
стоматологични прегледи Благоевград, лечение кариес Благоевград, детска стоматология Благоевград, естетична дентална медицина Благоевград, дентална медицина Благоевград, дентални услуги Благоевград, избелване зъби Благоевград, почистване зъбен камък Благоевград
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7219 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории