ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар Педиатър Доктор Елена Грънчарова
Доктор Елена Грънчарова
Доктор Елена Грънчарова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар Педиатър
населено място: София - област / Община Самоков
Адрес: гр. Самоков, ул. Македония № 49, ет. 2, каб. 84
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КОНТАКТИ НЗОК КАРТА

Доктор Елена Грънчарова - Лекар педиатър, специалист детски болести гр.Самоков

Доктор Елена Грънчарова е лекар педиатър, специалист по детски болести, практикуващ в град Самоков. Доктор Грънчарова извършва диагностика и лечение на детски болести, клинични и профилактични прегледи, детски консултации, имунизации и ваксини.

Лекар педиатър Доктор Елена Грънчарова в град Самоков

Доктор Елена Грънчарова е лекар педиатър, практикуващ в град Самоков. Тя е специалист по диагностика и лечение на детски болести. Извършва профилактични прегледи и детски консултации, всички задължителни в България имунизации, дава консултации при кърмене и захранване на бебета, проследява физическото и психическо развитие на детето, назначава адекватно лечение и проследява неговото провеждане.

Доктор Грънчарова е лекар, подхождащ винаги с внимание и търпение към своите малки пациенти. Използва агресивни методи на лечение само в краен случай и е винаги на разположение, в случай че имате въпроси и нужда от консултация със специалист при отглеждането на Вашето дете.

Детски консултации от Доктор Елена Грънчарова в град Самоков

Доктор Елена Грънчарова провежда детски консултации в педиатричния си кабинет в град Самоков. Основното предназначение на детската консултация е проследяването на правилното развитие и отглеждане на кърмачетата и децата до 7 годишна възраст.

По време на детската консултация, Доктор Елена Грънчарова извършва профилактичен преглед, измерване на теглото и ръста на детето, дава съвети за правилното захранване и въвеждане на режим на хранене при подрастващите. Освен това проследява нервно-психическото развитие и предлага на родителите различни методи за закаляване на детския организъм.

Лечение на детски болести от Доктор Елена Грънчарова в град Самоков

Доктор Елена Грънчарова е лекар педиатър практикуващ в град Самоков. Извършва диагностика и лечение на детски болести като:

  • вирусни инфекции и настинки
  • шарка
  • рахит
  • дислекция
  • детски захарен диабет
  • вродени сърдечни малоформации
  • астма

При голяма част от детските заболявания е от първостепенна важност да бъдат установени в ранна възраст, за да може да се назначи подходящо лечение, което да доведе до желаните резултати.

Ключови думи:
лекар педиатър Самоков, педиатрични прегледи Самоков, детска консултация Самоков, лечение детски болести, педиатрия Самоков, диагностика детски заболявания Самоков, лечение детски заболявания Самоков, детски лекарски кабинет Самоков, детски профилактични прегледи Самоков, имунизации деца Самоков, поставяне детски ваксини Самоков, доктор Елена Грънчарова, доктор Елена Грънчарова Самоков
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 5546 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории