ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Личен лекар - GP Доктор Екатерина Маневска
Доктор Екатерина Маневска
Доктор Екатерина Маневска
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Личен лекар - GP
населено място: Стара Загора - област / Община Казанлък
Адрес: гр. Казанлък, ул. Стара планина 12, ет. 1, каб. 19
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
E-mail: изпрати запитване
ИНФОРМАЦИЯ ЛЕКАРСКИ КАБИНЕТ НЗОК КАРТА

Доктор Екатерина Маневска - Личен лекар, хомеопат в град Казанлък

Доктор Екатерина Маневска е личен лекар и хомеопат в град Казанлък. Извършва профилактични прегледи, детски консултации, диагностика, хомеопатично лечение.

Личен лекар Доктор Екатерина Маневска в град Казанлък

Доктор Екатерина Маневска е личен лекар, хомеопат, практикуващ в град Казанлък. Разполага със съвременно оборудван лекарски кабинет в град Казанлък. Като общопрактикуващ личен и семеен лекар, Доктор Маневска извършва:

  • диагностика и лечение на пациенти
  • профилактични прегледи
  • детски консултации
  • имунизации и ваксинации
  • домашни посещения

За годините си практика Доктор Екатерина Маневска се е доказала като висококвалифициран лекар в областта на общата медицина. Нейният индивидуален подход и отношение към пациентите са я направили един от най-предпочитаните лични и семейни лекари в град Казанлък.

Лекар хомеопат Доктор Екатерина Маневска в град Казанлък

Доктор Екатерина Маневска е висококвалифициран лекар хомеопат в град Казанлък. Специалистът извършва прегледи и диагностика на пациенти и използва като метод за лечение хомеопатията.

Хомеопатичните методи на лечение са все по-предпочитани и от пациентите. Това се дължи на липсата на странични ефекти и възможност за пристрастяване към медикаментите и тяхната природосъобразност. Хомеопатията се използва ней-често при лечението на заболявания при малките деца и е изключително ефективна при простуди и вирусни болести. Лекарствените средства са създадени, да въздействат на естествените защитни сили на отганизма и да подсилват неговия имунитет.

Хомеопатично лечение от Доктор Екатерина Маневска в град Казанлък

Доктор Екатерина Маневска като лекар хомеопат с дългогодишна практика препоръчва на своите пациенти хомеопатичното лечение, като основен метод за преборването на редица заболявания. То е безвредно, тъй като хомеопатичните лекарства са от растителен, животински или минерален произход. Те не водят до пристрастяване, нямат странични ефекти, не съществува риск от предозиране. Хомеопатичните лекарства са изключително подходящо средство за лечение на новородени и бременни жени.

Хомеопатичното лечение се прилага най-често в случаите на хронични и остри заболявания, физически травми. Доктор Екатерина Маневска ги използва при лечение на грипни и вирусни заболявания, бронхити, гастрит, изкълчвания, стрес, уплаха, изгаряния. 

Ключови думи:
хомеопат Казанлък, личен лекар Казанлък, GP Казанлък, семеен лекар Казанлък, специалист хомеопат Казанлък, хомеопатично лечение Казанлък, хомеопат град Казанлък, лекар хомеопат Казанлък, издаване направления лекари специалисти Казанлък, насочване хоспитализация Казанлък, doktor ekaterina manevska
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ
Тази страница е
посетена 7529 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории