ЗА НАС | ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG | РЕКЛАМА | УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
НАЧАЛО ТЪРСЕНЕ ВХОД ЗА ФИРМИ
БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯ
Начало Начало
Лекари и стоматолози Лекар-Очен и офталмолог доктор дм Софка Берова
доктор дм Софка Берова
доктор дм Софка Берова
ПРОДУКТИ И УСЛУГИ
дейност: Лекари и стоматолози / Лекар-Очен и офталмолог
населено място: град Добрич / Югоизток
Адрес: бул. 3-ти март 8 , ет. 1
Телефони: Няма актуален телефонен номер.
ИНФОРМАЦИЯ КАБИНЕТ ПАРТНЬОРИ КАРТА

доктор дм Софка Берова - Специалист по очни болести в Добрич

Д-р Д. М. Софка Берова е специалист офталмолог. Кабинетът по очни болести разполага със съвременна апаратура и предлага консултации, диагностика и лечение на очни заболявания в Добрич.

Доктор Софка Берова е специалист офталмолог, практикуващ на територията на град Добрич. Лекарят предлага прегледи, консултации, диагностика и лечение на очни заболявания. Кабинетът е оборудван със съвременна апаратура.

При първоначален преглед при офталмолога се извършва основно: авторефрактометрия, разделна лампена микроскопия и оглед на очни дъна. Целта е да се провери зрителната острота на  пациента с помощта на таблици с различна големина на шрифта. Чрез авторефрактометрията се дава представа за пречупвателната сила на окото в диоптри, което помага на специалиста за изписването на очила, а чрез поставяне на диоптричните стъкла се установява дали настъпва острота или не.

Изследването на очното дъно служи за установяване на отлепване на ретината, кръвоизливи, диагностиката на глаукомата и други проблеми. Прегледът представлява оглеждане на зрителния нерв.

Някой от симптомите който подсказват че има проблем в зрението са: напрежение или тежест в окото, помътнявания в зрителното поле, сълзене, присветвания, сълзене, усещане за чуждо тяло, парене. Само чрез симптом не може да се определи вида на заболяването, затова посещавайте редовно очният си лекар и не се притеснявайте да споделите своя проблем.

Кабинетът е оборудван с класически апарати за изследване на възрастни и деца, съвременни компютърни апарати за определяне на очила, безконтактно компютърно измерване на очно налягане, изследване с Голдмън, Хертел, подбор на контактни лещи.

Работното време на специалиста е всеки делничен ден сутрин и следобед по платен прием и по направление на здравната каса. За прегледи по спешност и в празничните дни чрез  уговорка. Доктор Берова работи по Договор с РЗОК

Ключови думи:
лекар специалист офталмолог Добрич, специалист очни болести Добрич, кабинет очни болести Добрич, консултации очни болести Добрич, диагностика очни болести Добрич, лечение очни болести Добрич
 
КОНТАКТ
ГАЛЕРИЯ

Тази страница е
посетена 8234 пъти.
ЗА INFO-CALL.BG ВРЪЗКА С INFO-CALL.BG РЕКЛАМА УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ
Погребални услуги
Счетоводни услуги
Нотариални услуги
Медицински център
Лекари
Автоморги
Автосервизи
Ключарски услуги
рециклиране и оползотворяване
Аптеки
Пътна помощ
Шофьорски курсове
Земеделски кооперации
Училища
Детски градини
Общини
Селскостопанска техника
Зоомагазини
Ветеринарни клиники
Дърва за огрев
Международен транспорт
Стоматолог
Болници
Машини
Електро услуги
ВиК услуги
Противопожарни инсталации
Медицински лаборатории